Aktywne Wpisy
cyganztorunia +80
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
enforcer +995
#widokzokna #pdk #heheszki #humorobrazkowy
10 guwniaki wychodzą na plac zabaw, darcie japy, n-----------e patykami/kijami w słupki, barierki, trzepak
14 do guwniaków dołączają ich matki, darcie japy x2, ujadanie kundli, darcie 'ossskaaaaaaaaaaaar zostaw kacpra'
20 do matek i guwniaków dołączają sebiksy: radio eska na cały regulator, żłopanie piwska i darcie japy do 3 w nocy. Przy otwartym oknie nie zaśniesz.
ja mam codziennie dzień świra opie, oby do zimy.
Na filmie oni tam koszą i wieczorem idą do domu, a ci budowlańcy gdzieś tu mieszkają w okolicy, bo są przyjezdni, popiją wieczorem i im głupoty czasem chodzą po głowie.
dwa rodzaje kostki brukowej - som
dwa rodzaje płytek - som
ułożenie we wszystkich kierunkach świata - yest
ławeczki pastelowe - som
Podobnie jak np. ktoś całe życie miał tykający zegar w domu, np. taki z wahadłem, to też przestaje już świadomie słyszeć ten dźwięk, a mnie on drażnił, gdy miałem zasnąć w pokoju z takim zegarem kiedyś.
Niektórzy mieszkańcy Wenecji, którzy wyjechali, mówią, że brakuje im chlupotu wody, który słyszą całą dobę, a z kolei ten chlupot
Komentarz usunięty przez moderatora
@MalcolmInTheMiddle: Zdjęcie jest krzywo, parapety są poziome po remoncie i są tak równe, że na święta trzymałem tam rzeczy, które nie mieściły mi się w lodówce i nic nie spadło (gdy temperatura nie spadała poniżej zera), jeśli nie ma jakiejś wichury czy burzy, można to traktować jako półkę.
Ja bardziej się obawiałem o ten, który trzymałem w ręku, bo
@MalcolmInTheMiddle: W trosce o Twoje samopoczucie ;) nic nie spadnie
Jedno wiem na pewno, u mnie gołębie się zdarzają, ale nie widać, aby ktoś dokarmiał i jest ich niewiele, więc problem