Aktywne Wpisy
GodComplex +200
To koniec. Chłop ALS ma. Całe życie przede mną było, a teraz skończe na wózku i w ciągu 3-5 lat umre jako warzywo bez kontroli nad własnym ciałem, ale za to z pełną świadomością wszystkiego co się dzieje, udusze się bo zanikną mi mięśnie oddechowe.
Zaczęło się ze 4 lata temu od bólu i sztywności prawej ręki podczas grania na kompie. Potem doszły uogólnione fascykulacje. Dwa lata temu zacząłem mieć problemy z
Zaczęło się ze 4 lata temu od bólu i sztywności prawej ręki podczas grania na kompie. Potem doszły uogólnione fascykulacje. Dwa lata temu zacząłem mieć problemy z
WezelGordyjski +204
Z Tibii można się śmiać i wiele złego o niej mówić ale nigdy nie zapomnę czasów jak dobre 15 lat temu wbiliśmy tam z kumplami żeby przekonać się z czego ludzie tak naprawdę rżą i okazało się że przy tej gierce było więcej zabawy i śmiechu niż przy dzisiejszych gównommorpegach robionych na jedną mańkę.
Absolutna nadgra.
#tibia #gry #niepopularnaopinia
Absolutna nadgra.
#tibia #gry #niepopularnaopinia
Kilka dni temu informowałem Was, że powstanie kolejny sezon Domu z papieru. Co nie dziwi ani trochę. #serial według danych dostarczonych przez Parrot Analytics był tydzień temu najpopularniejszą produkcją oryginalną #netflix w Stanach Zjednoczonych. Ponadto #domzpapieru wcześniej wielokrotnie zajmował pierwsze miejsce w zestawieniach #tvtime. Po kilkumiesięcznej przerwie wrócił z drugim sezonem i kolejny raz widownia przepadła przed telewizorami. #seriale
"Dom z papieru" to nie oryginalny serial Netflix, oni wykupili licencje.
Przed każdym serialem ich produkcji na starcie jest komunikat "Netflix serial oryginalny", licencję wykupili od hiszpańskiej stacji. Nigdzie nie brendują, że to ich serial tylko że na ich platformie VOD.
Nie będę się spierał bo nie znam szczegółów umowy, wiem tylko tyle że jakby tego nie nazwali to de facto nie jest to ich serial w sensie że z ich stajni jak np Narcos.