Aktywne Wpisy
Drevnykocur +779
GrammarNazi +77
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Półtorej roku pracowałem na mój sukces.
Ale ja nie piłem tym postem do autora tylko do tej osoby którą tagowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Półtorej może być doby.
Idąc tym tokiem myślenia czy to kredyt, gotówka czy leasing sprowadza się do pokazania wykopkom więc najlepiej jeździć rowerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SuchyJurek: on napisał że robi, głównie chodzi o odliczenie raty na furę od dochodu, czyli jesteś 19% do przodu
@D4kai: Ty lepiej poziomu oleju pilnuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@D4kai: Jak zbierałeś na niego aż półtora roku to się na serwis nie wypłacisz jak coś jebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba że masz u kogo to robić i to po taniości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak A8 to premium i wszystko jest odpowiednio droższe.