Hej mirki mam pytanie. Co można kupić gówniakowi na komunie tak do 300 cbl? Nie mam pojęcia czym się interesuje. Większość czasu spędza w tablecie. Hajsu nie chce dawać bo dowiedziałem się, że co najmniej 500 trzeba dać, a cebula we mnie mocna, no i bym musiał już nawet czokoszoki sobie od ust odejmować (biedastudent). #komunia #cebuladeals #cebula #gowniaki
@MrBombastik: Dajesz tyle albo taki prezent na jaki Cię stać i tyle. Swoją drogą, co trzeba mieć we łbie żeby prezentować mentalność zastaw się a postaw się xd
W żadnym wypadku nie dawaj kasy tylko coś mu kup, niech się nacieszy a nie starzy przepuerdolo na swoje wydatki. Jak ma być dla niego to kup mu coś. Może być coś właśnie jak lego technik, bardzo fajny prezent i rozwinie myślenie, sam chętnie bym takie dostał :)
#komunia #cebuladeals #cebula #gowniaki
Dajesz tyle albo taki prezent na jaki Cię stać i tyle.
Swoją drogą, co trzeba mieć we łbie żeby prezentować mentalność zastaw się a postaw się xd
Może być coś właśnie jak lego technik, bardzo fajny prezent i rozwinie myślenie, sam chętnie bym takie dostał :)
@MrBombastik: O #!$%@?, wymóg jak z forum dla Karyn, gdzie się prześcigają jaką wielokrotnością wypłaty musi być wartość pierścionka zaręczynowego. xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@MrBombastik: Raczej nie, szczerze mówiąc to mało kto tyle daje.
@atestowanie2: o masz a ja już Xbox one kupiłem...