Aktywne Wpisy
wilkCaly +27
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
PiccoloColo +83
Mam info z pierwszej ręki. Siora Jacka rozpoznaje, ale nie idzie łatwo, bo twarz zdeformowana.
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Niedaleko mnie się krył xD
#jaworek
Mirki z #lysienie #zakola zazywajacy finasteryd. Bylem u dermatologa po recepte na fina. Tabletki mam od tygodnia i nie wiem czy zaczac brac. Polecacie/odradzacie? moim problemem sa glownie zakola (wiem ze nie mam co liczyc na odrost), ale tez ostatnio nasilajace sie wypadanie wlosow z calej glowy. Jeszcze nigdy tak nie mialem. Szczegolnie jak nie umyje glowy dzien po dniu - ostatnio tak robilem bo mam lupiez i myslalem ze dzieki temu nie wysusze dodarkowo skory glowy. Za kazdym razem gdy przejezdzam reka po 'wczorajszych' wlosach zostaja mi na palcach. Dzisiaj sie po prostu rpzerazilem. Po umyciu dopoki nie stana sie znowu tluste praktycznie nic nie wypada.
No i nie wiem co robic.. nie chcialbym zalowac ze nawet nie sprobowalem, z drugiej strony przerazaja mnie skutki uboczne:/
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Brac fina?
No i wcierki zawsze spoko
obniżone libido to tam #!$%@? z tym co może wystąpić - otumanienie, roztrzęsienie, wieczne poddenerwowanie, problemy ze snem, bardzo wyraźnie zwiększona podatność na stres (o wpływie stresu na organizm chyba nie muszę pisać?)
http://anabolicapex.com/2017/01/30/allopregnanolone/
^ polecam sobie poczytać