Wpis z mikrobloga

Chcielibyśmy poinformować wszystkich graczy, że użytkownik @tamagotchi rozsyła na PW instrukcję o hackowaniu #blockyfarm Niestety nie informuje o tym, że zmodowana apka, którą trzeba pobrać, to scam. Także jeśli chcecie się pobawić, to robicie to na swoją odpowiedzialność.

Jednocześnie nadmieniamy, że codziennie pracujemy po 12h nad poprawianiem błędów, np. w działaniu sklepu. Działalność @tamagotchi nie pozwala skupić się na poprawkach, bo musimy zgłaszać jego wpisy.

Cziterów będziemy bezwzględnie banować, a przyszłe wersje będą dodatkowo zabezpieczone. Przykre jest to, że robiąc ukłon w stronę graczy - dodając tryb offline, czyli możliwość grania bez internetu - jednocześnie dołożyliśmy sobie mnóstwo pracy, bo tacy ludzie jak @tamagotchi widocznie się nudzą i lubią zatruwać życie innym. Teraz już wiemy, dlaczego HayDay, czy Farmville potrzebują internetu, aby włączyć grę.

Dzięki, że jesteście z nami, jak coś to pytajcie.
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sortris zrobcie coś z wyskakująca ciągle limitowana promocją. Wystarczy, że wejdę do sklepu żeby coś kupić od innego gracza i wrócę na swoje konto i znów pojawia mi się "nowa oferta limitowana tylko przez godzinę'.

A i jeszcze proszę o dodanie potwierdzenia użycia diamentów, w---------e jest jak przez przypadek klika mi się np. dodanie dodatkowego słota i diamenty od razu używają się mimo że nie chciałem tego kliknąć..
  • Odpowiedz