Wpis z mikrobloga

Moi drodzy, już dziś będziemy korzystać z uroków pięknej pogody i alkoholizować się w doborowym towarzystwie. Ponieważ większość z nas dużo pracuje, proponuję rozpoczęcie imprezy o godz. 19:15 w ogródku lokalu "Przedwojenna". Następnie możemy zmienić miejscowke, jak tylko pojawią się takie głosy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wołam tych, którzy się zdeklarowali, a resztę niezdecydowanych serdecznie zapraszam!

@Theia @bluck @Charczoncy_wuj @grawiton @Dziki_Bigos @PepeXD @BojtaS @WilecSrylec @Cesarz_Polski

#wroclaw #wroclawskiewykoppiwo #wypijzjimem
  • 23
  • Odpowiedz
@Kirbii: hej, lubię Cię i tak dalej, ale pomysł uważam za #!$%@? jak lato z radiem. Zawsze ogródek w Przedwojennej jest #!$%@? i na taka grupę ludzi wolnego miejsca raczej od kopa nie znajdziecie. Szczególnie w tak ładna pogodę.
  • Odpowiedz
@Kirbii: Chyba niestety nie dam rady tym razem, bo zapomniałem o grillu na Tekach, ale jeszcze nie wiem co wybiorę. xD Zresztą okazja jeszcze się znajdzie niejedna zapewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kidzior dlatego napisałem, że ewentualnie dojdzie do zmiany lokalu, jak już spotkamy się na miejscu. Spodziewam się, że ogródek może być #!$%@?, ale w sumie nigdzie nie ma pewności miejsca.
  • Odpowiedz
@Kirbii: postaram się dotrzeć o jakiejś tam godzinie tylko muszę różowego ze szpitala odebrać i zawieźć do kolejnego... Ech służba zdrowia.
  • Odpowiedz
  • 0
@PepeXD łamiesz mi serce, wiesz o tym? ( ͡° ʖ̯ ͡°) ps. Chciałbym tylko zakomunikować, że impreza nie skończy się o 21 i możesz wpadać nawet o północy ( )
  • Odpowiedz