Fajnie tak wstać i zobaczyć, że ktoś przez noc kupił moje jajeczka, śmietanę, popcorn i coś tam jeszcze. Czuję się potrzebna. Dla takich chwil warto żyć, dla takich chwil warto się budzić i wstawać z łóżka. #gownowpis #blockyfarm #produktywnapyra
@Scyzorex analiza rynku i staram się odrobinkę taniej A czasem bez sprawdzania po ile coś jest sprzedaję to bardzo tanio bo czasem mam czegoś dużo i nie mam miejsca na nowe rzeczy które są akurat bardziej potrzebne
Tylko ja nie sprzedaję jakichś szalonych rzeczy tylko właśnie jajka, wcześniej też karmę dla krów. No zwyczajne takie, a nie że deski, cegły i topory.
@PyraPrzeznaczenia a który masz lvl? Ja raczej nie mam problemów z nadwyżkami bo staram się planować produkcję, ale byłem ciekaw strategii planowania ceny
#gownowpis #blockyfarm #produktywnapyra
A czasem bez sprawdzania po ile coś jest sprzedaję to bardzo tanio bo czasem mam czegoś dużo i nie mam miejsca na nowe rzeczy które są akurat bardziej potrzebne
Tylko ja nie sprzedaję jakichś szalonych rzeczy tylko właśnie jajka, wcześniej też karmę dla krów. No zwyczajne takie, a nie że deski, cegły i topory.
A Ty?