Wpis z mikrobloga

zrobiłem jak mówiliście wziąłem duży sos słodkowaśny przez sitko i jest czysto tylko jakby mało go jest. Po dobrym przefiltrowaniu zrobiło się pół słoika, połowę dałem na ryż i w sumie mało tego sosu a ja potrzebuję jeść ryż 2x dziennie. Ten sos co kupuje ma 500 ml od łowicza za 5.29zł. Moje pytanie jak zdobyć więcej sosu nie płacąc fortuny?
#dieta #gotowanie

edit
włałem połowę tego sosu co otrzymałem a nie cały
  • 21
@gaaraddz:
jakby nie mogli tych słoików sprzedawać bez dodatków to na złość mi robią i wrzucają to czego nie lubię najbardziej czyli jakieś niedobre grube warzywa fuj

@joolekk:
przecież to jest ostre jeszcze palca przetne a nie mogę bo jak będę ćwiczył z przeciętym palcem
@joolekk:
ja nie biorę odżywek bo nie mam pieniędzy poza tym nie potrzebuję wolę jeść naturalne jedzenie z kuchni poza tymi sosami bo w sumie jem tylko chleb, jajka, ryż, kurczaka mleko i jakieś witaminki z kubusia czy coś
@gaaraddz:
ja nie wrzucam na siłę swojego wieku sam mnie o to zapytał a nie mogę wygooglować jak dostać więcej tego sosu bo najwidoczniej nikt nie miał takiego problemu a jak już znajduję to przepisy na własny sos a ja nie potrafię gotować