Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co wy wiecie o przegrywie. Wszystkie kobiety (pomijam pomniejsze porażki i rozczarowania), w których na przestrzeni mojego życia byłem najbardziej zakochany łączą 3 rzeczy:
1. Zostałem przez nie sfriendzonowany (z jednym wyjątkiem, że w 1 przypadku doszło do związku, w którym po 2 dniach usłyszałem, że to jednak nie to) .
2. Są piękne i zadbane.
3. Osiągnęły coś w życiu (jedna jest prawniczką, druga żyje w Los Angeles ze swoim amerykańskim mężem, trzecia spełnia się we Francji, czwarta odnosi sukcesy w branży muzycznej).
Ja za to od 5 lat jestem z kobietą, której jedynym osiągnięciem jest przytycie 20 kg w trakcie trwania związku. Dogadujemy się w miarę nieźle i potrafimy miło spędzać razem czas, ale stała się dla mnie praktycznie aseksualna. Seks raz na miesiąc to często i to w akcie największej desperacji. Dzisiaj cały dzień nakręcaliśmy się na seks, że po tak długiej posusze naprawdę miałem na to ochotę, po czym po całym dniu stwierdza, że nie ma siły.
Nie zostawię jej ze strachu przed samotnością. Trafiło się ślepej kurze ziarno i jest to jedyna kobieta w życiu, która zobaczyła we mnie mężczyznę po latach rozczarowań i wiem, że przez moje #!$%@? żadna się mną nie zainteresuje, pomimo że brzydki nie jestem. Zabijcie mnie.

#gorzkiezale #zalesie #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski ##!$%@? #przegryw #pomocy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 5