Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +230
teraz dupka piecze, co nie?
( ͡º ͜ʖ͡º)
#syria
#usa
#polityka
@Myrten: Trump już w kampanii mówił że kocha Izrael wiec było to do przewidzenia za kim będzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zuben
@RuskiAgent1917: 1.placz, że Cię wyzywają na discordzie.
2. Sam wyzywają na wykopie.
3. Profit?
@Myrten: a teraz.boli Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym nie pisz do mnie w taki sposób bo wyszło że to ty jesteś "malutki" jak w nocy coś tam na kacu pisałeś jakieś dziwactwa to cię towarzystwo pięknie zgasiło bo się zacząłeś rzucać że wataha cię atakuje i jesteś biedny pokrzywdzony.
https://www.wykop.pl/wpis/31331937/dobra-czas-postawic-w-koncu-to-pytanie-a-co-jesli-/
O proszę, chodzi mi oczywiście o całą konwersację. 60groszyzawpis rozjechał cię merytoryką po mistrzowsku.
@RuskiAgent1917: mylisz się doczytj ten wątek na który się powołujesz do końca może zrozumiesz moje intencje