Wpis z mikrobloga

Jesteśmy razem od 4 lat
W zeszłym roku byliśmy w łożku może 6 razy, czyli raz na dwa miesiące
W tym jeszcze czekam
A ona się pyta kiedy się jej oświadcze XDDDDDDDDDDDDD
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karoseria: jak po 4 latach nie umiecie ze sobą rozmawiać, to może lepiej sobie odpuść.
Przyczyn może być wiele - jesteś słaby w łóżku, nie pociągasz jej, ona ma problemy z libido, coś ją boli, jest aseksualna, albo po prostu ma mniejsze potrzeby i nie wie, że tobie to tak bardzo przeszkadza. Większość z nich da się łatwo wyeliminować, ale lepiej płakać na mirko zamiast pogadać z własną dziewczyną :P
  • Odpowiedz
@karoseria I know that feel bro. 5 letni związek wszystkie seksy albo prawie wszystkie z mojej inicjacji a ludzie mi sie dziwią czemu nie proponowałem wspolnego mmieszkania czy się nie oświadczyłem xD
Obym teraz znalazł normalną :D
  • Odpowiedz
@karoseria:

bycie w związkach gdzie rucha się rzadziej niż raz w tygodniu

bycie w związkach gdzie panna sama nigdy nie inicjuje zbliżeń

Ktoś tu nie ogarnia, że jest dymany, ale na kasę xD Gdybyś był dla niej atrakcyjny to sama by na ciebie wskakiwała. Taka prawda. Kobiety też
  • Odpowiedz
@karoseria: XD sześć razy to w jeden weekend, całego roku nie zliczę, rzuć tę kłodę ziomuś bo szkoda gadać. Ale najpierw wytłumacz, że tak być nie może, choć z własnego doświadczenia wiem, że takie przypadki są ciężkie i szkoda strzępić ryja
  • Odpowiedz
@karoseria:

Jesteśmy razem od 4 lat. W zeszłym roku byliśmy w łożku może 6 razy, czyli raz na dwa miesiące W tym jeszcze czekam A ona się pyta kiedy się jej oświadcze XDDDDDDDDDDDDD

Jak skończysz nastoletniość to ogarniesz, że cementowanie związku i emocjonalność nie opiera się tylko na seksie

myslę, że musisz się zdecydowac. albo chcesz ruchanka, albo cementowanie związku i zero ruchanka.
  • Odpowiedz