Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +258
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +38
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Przereklamowane g---o, dotarłem do 5 odcinka i dałem sobie spokój. Jestem mega rozczarowany bo zewsząd słyszałem i czytałem, że jest to istne cudo, a burzliwe debaty nad tym co się dalej stanie wprawiły mnie w poczucie wstydu, że coś mnie wielkiego ominęło.
Jednak to nie dla mnie, a szkoda bo jestem fanem fantasy, właśnie myślałem że to będzie coś w stylu sagi Władcy Pierścienia, ale niestety do tego to się nawet nie umywa.
Być może #graotron to był pierwszy serial o hollywoodzkim rozmachu i jeśli ktoś jak ja parę lat temu nie rozpoczął z tym przygody to tego nie czuje, a gdy na dodatek widział inne fajnie #seriale gdzie już co drugi np od #netflix to megahit to taki GOT już nie robi wrażenia.
Stracone pięć godzin, czuje się wydymany.
Za to znalazłem na #hbo dwa inne seriale, które przypadły mi do gustu: pierwszy to o początkach branży p---o, fajny klimat zgniłego i brutalnego Nowego Jorku kilkadziesiąt lat temu, serial nazywa się Kroniki Times Square, ale tez znany jest pod nazwą #thedeuce , kolejny to #trust - ekscentryczny miliarder nie chce zapłacić okupu za porwanego wnuka - na faktach.
Na tamte lata on był kontrowersyjny: dużo seksu, przemocy i z rozmachem zrobiony. Dziś gdy to norma mi wydaje się nudny i zbyt flegmatyczny. Dostrzegam plusy, ale nie mogę się wbić.
Nieee, nie lubię oglądać czegoś od środka i się domyślać. Mnie serial musi pochłonąć jak np Narcos, czy Gomorra.
Słyszałem, że stare ale jare ( ͡º ͜ʖ͡º)
27, ale nie wiem co to ma do rzeczy