Wpis z mikrobloga

Fortuna kołem się toczy xD Rafonix naśmiewał się z ludzi co jeżdżą słabymi/tanimi autami, za nic miał ludzi pracujących w różnych miejscach, często słabo płatnych. Wydawał tysiące na swoje BMW E60, a teraz co? Wozi się starym Passerati B5 przed liftem..
Czemu? Czyżby bmka w warsztacie? Nie stać na naprawę? A może oddana do żyda bo z czegoś trzeba żyć i utrzymać siebie i swoją panienkę na poziomie do którego byli przyzwyczajeni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet mi go nie żal xD

#danielmagical #rafonix #patostreamy
CzatownikzCzatowni - Fortuna kołem się toczy xD Rafonix naśmiewał się z ludzi co jeżd...

źródło: comment_5mtjs9J24AxSx5fwHooQG56UguqDAzhU.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AShans: Gruby też nie szanuje (ile to było wywalonych pieniędzy, kupionych rzeczy które potem leżały w kącie popsute czy coś).. Tylko że P------x nie miał szacunku do pieniądza a także do ludzi którzy uczciwie zarabiali, mimo że mniej
  • Odpowiedz
@CzatownikzCzatowni: Właśnie przeczytałem, a może stwierdził, że wydawania hajsu na samochód nie jest najlepszą inwestycją i wystarcza mu takie który dojedzie z punktu A do punktu B a nie jest to przez niższe zarobki. No ale Ty tym żyjesz i masz już wyrobione zdanie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@k3rnel-pan1c: No dalej nie rozumiesz. Wiesz co to hipokryzja? Właśnie to pokazuję. Jeszcze pół roku temu tak gadał, to co? Teraz trzeba siedzieć cicho, bo "może się zmienił"? Wali mnie to czy się zmienił. Komentuję tylko to co widzę. To Ty bardziej fantazjujesz niż ja.
  • Odpowiedz
@k3rnel-pan1c: Przecież ten 'artysta' to jest książkowy przykład pozera i lansera. Patrząc na jego zachowanie i gadkę to on kupiłbym samochód tylko po to, by stał pod jego domem i żeby fajnie wychodził na zdjęciach.
  • Odpowiedz
@CzatownikzCzatowni: On chyba nigdy nie miał drogiego auta, tylko wypożyczał, żeby poszpanować przed dwunastolatkami drogom beemkom. Tak to z tego co pamiętam poza tym passerati miał żółtego damskiego seata i jakąś zdezelowaną, r-------ą beemke, która po kilku tygodniach się r-------a xD
  • Odpowiedz