Wpis z mikrobloga

Mirki smutno mi. Skończyłem niedawno studia, wróciłem do rodzinnego miasteczka i teraz mi sie chce płakać jak widze co się dzieje w takim Poznaniu czy Wrocławiu. Studenty szaleją na dworze, pełno ludzi, wszyscy uśmiechnięci się bawią a ja siedze na wykopie i dociera właśnie do mnie, że coś się w moim życiu skończyło :( jakiś etap. Brakuje mi tego. Czuję się jak przegryw (,)
#przegryw #studia #studbaza #doroslezycie #depresja
  • 41
  • Odpowiedz
@SzyszkaMyszka: bo zadna rozowa mnie nie chce ;( 27 lat i cale zycie sam... od 2 lat roksa user bo juz brak seksu mi ryl banie. Od razu uprzedzam, ze nie chce rozowego tylko do segzow... Obecnie w ogole mi na seksie nie zalezy... Ale coz, nie dla przegrywa rozowy
  • Odpowiedz
@jaczekmaszala ja mam inaczej. Nie moge sie doczekac ukonczenia studiow i bycia poza tym imprezowaniem, uczelnia itp. Z ta roznica ze rozumiem cie, ze sie meczysz w miejscowosci rodzinnej. Gdy odwiedzam rodzicow to szybko sie zaczynam nudzic, wiekszosc z mieszkancow wioski poza krajem siedzi, a zostala najczesciej patologia. Z reszta nie czuje, ze mam tam jakiekolwiek perspektywy dlatego poki co zostaje w miescie studenckim wiec skok nie bedzie duzy ani troche. Pomysl
  • Odpowiedz
@biauywilg: i coś czuje, że tak właśnie zrobię. zrobię co trzeba, pomogę i wyjadę jak najszybciej. Do rodzinnego miasta chciałbym wrócić ale dopiero jak będę starszy żeby sobie na spokojnie wieść żywot :) dzięki za dobre słowa
  • Odpowiedz