Wpis z mikrobloga

Nie ma co się rozpisywać. BLOCKY FARM JUŻ JEST DOSTĘPNE DO POBRANIA!

Wszystkie informacje w znalezisku razem z linkiem do Google Play i App Store. Będziemy wdzięczni za wykopanie i pobranie. MIŁEJ GRY! ʕʔ

ZNALEZISKO

#gamedev #gamedevordie #gry #blockyfarm
sortris - Nie ma co się rozpisywać. BLOCKY FARM JUŻ JEST DOSTĘPNE DO POBRANIA!

Wsz...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dagoththorus: skąd brać narzędzia:
- ze skrzyń skarbów (dziennie można ich uzbierać od 3 do 5 za free -> to już od 6 do 10 narzędzi)
- od odwiedzających za questy, jeśli masz 5/5 uśmiechów
- za wykonywanie codziennych zadań
- do kupienia w sklepie od innych graczy
- do zdobycia w
  • Odpowiedz
@sortris: zainstalowałem grę dziś przed godziną 12, pograłem i gratuluję super gry! Mikropłatności są ok, ale usuwanie ofert z targu za walutę premium nie zbyt mi się podoba. Skąd ten wybór? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sortris: czy do kupowania od innych graczy potrzebne jest podpinanie facebooka? Każdorazowo próba kupna od innych graczy otwiera loafing screen z popupem o błędzie podczas ładowania farmy. Farmy z leaderboardsów ładują się elegancko. Tak przy okazji, mega przyjemna gra :)
  • Odpowiedz
@Redlic: każda oferta to obciążenie dla serwera. Ponadto gracze mogliby traktować stragan jako dodatkowy magazyn. Nie mam miejsca? Wystawię 20 pszenicy, zrobię co mam zrobić, a później usunę ofertę i będę miał z powrotem.
  • Odpowiedz
@sortris: Pytam bo sam za jakiś czas może bym coś wrzucał do sklepu i interesuje mnie bo ja pobieram @ i lokalizację.Od strony technicznej czy jakoś szczególniej się zabezpieczaliście.Czy wystarczy tylko regulamin ?
  • Odpowiedz
@sortris: rozumiem, że obciążenie, ale może można to inaczej rozwiązać? Np. jedno darmowe usunięcie na 24h czy coś takiego. Do czego zmierzam: wystawiłem ofertę zgodnie z tutorialem, nikt tego raczej nie kupi, a za usunięcie 2 diamenty.
Co nie zmienia faktu, że gra się świetnie. ʘʘ
  • Odpowiedz
@Redlic: kupi kupi, serio. Zboża schodzą momentalnie, a w razie czego każda oferta jest automatycznie skupowana po 48h przez nasze boty :) Dzięki za dobre słowo! :)
  • Odpowiedz