Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +460
Wszystkie informacje w znalezisku razem z linkiem do Google Play i App Store. Będziemy wdzięczni za wykopanie i pobranie. MIŁEJ GRY! ʕ•ᴥ•ʔ
ZNALEZISKO
#gamedev #gamedevordie #gry #blockyfarm
-thread im dalej w las tym lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) cholera jakie to dobre
- ze skrzyń skarbów (dziennie można ich uzbierać od 3 do 5 za free -> to już od 6 do 10 narzędzi)
- od odwiedzających za questy, jeśli masz 5/5 uśmiechów
- za wykonywanie codziennych zadań
- do kupienia w sklepie od innych graczy
- do zdobycia w
Co nie zmienia faktu, że gra się świetnie. ʘ‿ʘ