Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +282
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
vieniasn +90
dziś ponury los wylosował mi że dostałem duży kawałek sernika od sąsiadki której prawie nie znam
źródło: 1000048286
Pobierz

Tworzysz tu kategorie a w nich podkategorie. Możesz tam dodawać ich miniaturki oraz opisy.
Niestety nie wiem czy na 1.7 jest podobnie.
@Wesoly_Kartofelek: mam 1.7, jest taka opcja. Tylko coś niestety nie pokazuje tych miniaturek, nie wiem dlaczego. Nie wiem czy to wina szablonu (standardowy).
na szybko znalezione w google może znajdziesz coś ciekawego
@mayke: nic nie rozumiem z tego co piszesz, bo w jednym zdaniu potwierdziłeś i zaprzeczyłeś jednocześnie
Jeśli masz cloudflate to wyczyść cache i odczekaj 30 sek.
Potem odśwież stronę kategorii, ktora ma podkat. CTRL+F5
Komentarz usunięty przez autora
i przy kazdej kategorii zdjecie
źródło: comment_W4qoeBAdlfMjo9qJKvN0qYLoDAsanFpq.jpg
Pobierz