Aktywne Wpisy
rales +6
Gdybyście musieli dodać jeden obowiązkowy przedmiot w szkole (bez usuwania żadnego) powiedzmy w klasach 7-8 sp i całym liceum, to jaki?
Jarusek +110
#programista15k straci na propozycjach ustawy PIT Sławomira Mentzena.
Przysłowiowy programisty 15k będący aktualnie na uldze IP BOX zapłaci o ponad 7,5 tys. zł więcej podatku dochodowego przy rozwiązaniach proponowanych w projektach ustawa Sławomira Mentzena, wyliczenia po uwzględnieniu kwoty wolnej od podatku: 12 x płaca minimalna.
Wyliczenia są pokłosiem znaleziska "Dlaczego Konfederacja nie obniży ci podatków?" wiszącego w wykopalisku. Niestety tam nie trwa merytoryczna dyskusja, tylko fanboje konfederacji zleciały się do zakopywania.
#
Przysłowiowy programisty 15k będący aktualnie na uldze IP BOX zapłaci o ponad 7,5 tys. zł więcej podatku dochodowego przy rozwiązaniach proponowanych w projektach ustawa Sławomira Mentzena, wyliczenia po uwzględnieniu kwoty wolnej od podatku: 12 x płaca minimalna.
Wyliczenia są pokłosiem znaleziska "Dlaczego Konfederacja nie obniży ci podatków?" wiszącego w wykopalisku. Niestety tam nie trwa merytoryczna dyskusja, tylko fanboje konfederacji zleciały się do zakopywania.
#
Z zasady nienawidzę wszystkich ludzi, a już polaków to wiadomo, dlatego wyjście do sklepu i spotkanie tych tabunów Grażyn i Januszów nie umiejących postawić wózka tak, by można było przejść doprowadza mnie do istnej furii. Na te nienawidzenie ludzi mam tabletki niebieskie, (czerwone są na nienawiść do samego siebie). Jako, że staram się być dobrym mężem i pomagać żonie w codziennych obowiązkach to na zakupy jeździliśmy razem, ale jako warunek stawiałem, że musi to być w niedzielę przed południem gdy supermarkety są najmniej oblężone.
Przez zakaz handlu pojechałem z żoną w sobotę... i wróciłem pieszo sam do domu zostawiając różową na pastwę polactwa. Przecież to jakiś horror co się tam odprawiało, jeszcze chwila a bym zaczął mordować. Kolejki jak za komuny, (a wiem bo stałem wtedy w nich) półki przebrane, lodówki puste, i te tabuny nacierających klientów.... to nie na moje nerwy.
#bekazemnie
@lakukaracza_: Nigdy nie pojmę ludzi którzy przyjeżdżają do Polski i mają czelność pluć na ten kraj. Wypieprzać do siebie jak się nie podoba.