Mówcie co chcecie, ale podejście Ricky'ego do życia jest zajebiste. Niczym się nie przejmuje, zawsze daje sobie radę, jest szczęśliwy, bo ma rodzinę, przyjaciół, co prawda nie ma gdzie żyć, ale ma swoje auto i może sobie spać w stodole. Ma gadane jak nikt i nawet jak trafi do więzienia to jest zajebiście, bo tam sami koledzy i można sprzedawać hasz. Generalnie jest zupełnie beztroski, dąży do tego, żeby być ze swoją rodziną, na wszystko ma w------e, jest zadowolony z życia, nieważne tak naprawdę gdzie wyląduje. Najważniejsze żeby mógł się napić, zjarać i być z rodziną. Szanuję, podziwiam, do tego dążę, do tego aspiruję. Ricky to k---a gość, nie jakaś p---a.
@cojaturobietezzajety: sto procent prawdy. jest ograniczony w swoim mysleniu, ale wie co jest wazne. wg mnie jest jednym z najlepszych ojcow na swiecie. potrafil wiele poswiecic dla corki. poza tym trafil na "to zla kobieta byla" (mowie tu o lucy, o tej 2 szajbusce nie ma co strzepic ryja) i umie sie starac. Wie jaka rodzina jest wazna i ma swoje wartosci- nie liczy sie dla niego wylacznie kasa. Poza
@cojaturobietezzajety: tyle że podobno więzienie już przestało być takie cool w ostatnim sezonie :> poza tym zawsze się zastanawiałem jak mu się mieszka w aucie w zimie, w końcu do Kanada :>
@cojaturobietezzajety: kiedyś na YouTube czytałem komentarz kogoś, który mniej więcej brzmiał "nie boję się niepowodzeń w życiu i stoczenia się na dno, od czasu kiedy oglądam ten serial, wiem, że wtedy też będzie zajebiście"
Szanuję, podziwiam, do tego dążę, do tego aspiruję. Ricky to k---a gość, nie jakaś p---a.
#trailerparkboys #chlopakizbarakow #takaprawda #oswiadczenie
zresztą nigdy nie pokazali zimy, szkoda