wyjzprz2 wyjzprz2 06.04.2018, 17:15:27 3 + Mireczki, jaką kurtkę przejściową polecacie?Nie chciałbym wyglądać stulejarsko, więc softshelle i inne typowo outdoorowe rzeczy odpadają.Nie chcę też bomberki, bo prawie wszyscy modnisie już w tym chodzą, a poza tym tego typu kurtka nie ma kaptura.Zależy mi, żeby nie była za długa (tj. nie płaszcz ani parka), żeby miała kaptur i żeby miała na p----i przynajmniej jedną zapinaną kieszeń.Pokaż spoilerCo myślicie o 4F? Wydaje się spoko, ale odnoszę wrażenie, że to trochę marka dla sebixów.#streetwear #moda #modameska #niebieskiepaski #kiciochpyta
gruchacz69 gruchacz69 06.04.2018, 17:43:28 via Android 0 + @wyjzprz2 piszesz że nie softshelle więc 4f raczej odpada
Nie chciałbym wyglądać stulejarsko, więc softshelle i inne typowo outdoorowe rzeczy odpadają.
Nie chcę też bomberki, bo prawie wszyscy modnisie już w tym chodzą, a poza tym tego typu kurtka nie ma kaptura.
Zależy mi, żeby nie była za długa (tj. nie płaszcz ani parka), żeby miała kaptur i żeby miała na p----i przynajmniej jedną zapinaną kieszeń.
Co myślicie o 4F? Wydaje się spoko, ale odnoszę wrażenie, że to trochę marka dla sebixów.
#streetwear #moda #modameska #niebieskiepaski #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora