@agent89: XDDDDDDD Na wykopie Janusz Pawlacz jest #!$%@? codziennie jak bura suka, nie mówiąc o żartach o żydach czy muzułmanach. A ty nagle #!$%@? się o takie gówno? Rozumiem zniszczenie gurala za pedofilię ale takie coś?
@agent89: mam taki folder i klikam randomowe memy albo obrazki z sieci przed livem. A interpretowanie obrazka gdzie nie ma żadnego nawiązania do niego ma taki sam sens jak wyzywać o rasizm jeśli pojawiłby się tam przedstawiciel innej rasy albo szowinizm jeśli byłaby to kobieta. Jeśli cie uraził obrazek w internecie, to go nie odnawiaj na koniec miesiąca i przyjmij moje szczere przeprosiny.
@agent89: Że co niby? Może i Nitro należy do grupy osób, bez których świat byłby lepszy, ale tutaj wymyślasz i nadinterpretujesz. Ja tu widzę tylko chłopaka z zespołem Downa, nawet mnie to nie śmieszy. Jeżeli ciebie śmieszy, to widocznie śmieszy cię zespół Downa.
Da się to jakoś zgłosić?
#youtube #polskiyoutube #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Może i Nitro należy do grupy osób, bez których świat byłby lepszy, ale tutaj wymyślasz i nadinterpretujesz.
Ja tu widzę tylko chłopaka z zespołem Downa, nawet mnie to nie śmieszy. Jeżeli ciebie śmieszy, to widocznie śmieszy cię zespół Downa.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu