@milvanb: Ale w czym jest problem? Taka sama trudnosc ogarniecia jak jezdzenie na rowerze przy cukrzycy. Powaznie sie pytam - w czym jest problem? Chyba ze ta osoba ma cukrzyce typu 2 i jest gruba dupa. Wtedy jest odrobine trudniej bo taka osoba przewaznie jest po prostu ciemna z diety i stosowania insuliny.
@bst: nie, to po prosru osoba ktora 'wie lepiej'. Juz wytlumaczylem, ze po prosru takie osoby maja lekko ciezej, ale to nie tak, ze nie moga sobie wegli dawkowac na silowni. Po prostu chcialbym mu wytlumaczyc z medycznego punktu widzenia, moze mu ppdeslac jakies materialy. To ta osoba, jak wszystkie grubsony 'nie moge schudnac'. On po prostu mysli, ze nie moze przytyc bo ma takie dna i tyle. Stad prosba
@stoprocent: wiem, dlatego ja wcale nie chce go prowadzic (sam siebie prowadze tak sovie). Ale chcialbym po prostu jakos pomoc takiemu zaczac, a uparty jak wol.
@bst: chudy. Uwaza, ze nie moze jesc wiecej, bo insulina. @wwwp5: ja jestem nowy totalnie w tym temacie, najpierw chcialbym poczytac o samym treningu i diecie dla takich osob, a zopiero pozniej zajac sie dopingiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@milvanb a ktos mu wyjasnil o o chodzi z insulina? Moze jesc tyle ile chce. Byle podal taka ilosc insy zeby cukry byly dobre. Jak policzy ile posilek ma WW, uwzgledni WBT to zaden problem jesc i 10000kcal. Malo tego. Moze latwiej budowac miesnie niz natural
@bst: a czy jest to mozliwe, ze przt zajebiscid dobranej diecie nie bedzie musial sie kluc wiecej? Nie wien, jedzdbie jakiejs kaszy zamiast ziemniakow, czy cis? Naprawde dzieki za syjasnienia:)
Marki, cukrzyca z kluciem insuliny a trening silowy? Jakieś opracowania do odkształcenia się?
Powaznie sie pytam - w czym jest problem?
Chyba ze ta osoba ma cukrzyce typu 2 i jest gruba dupa. Wtedy jest odrobine trudniej bo taka osoba przewaznie jest po prostu ciemna z diety i stosowania insuliny.
@wwwp5: ja jestem nowy totalnie w tym temacie, najpierw chcialbym poczytac o samym treningu i diecie dla takich osob, a zopiero pozniej zajac sie dopingiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)