Aktywne Wpisy
Kolanka +430
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
wonsisko +14
pora na wiadomo co
Hej, mam pytanie do różowych. Planuję oświadczyć się swojej dziewczynie i zastanawiam się nad pierścionkiem. Mianowicie, podoba mi się wzór jak poniżej, natomiast chciałbym żeby pierścionek zamiast z brylantem był z szafirem (tj. żółte złoto + szafir). Co sądzicie o takim połączeniu? Mnie się podoba, mojej różowej też chyba podobają się takie pierścionki, natomiast zastanawiam się nad uniwersalnością takiego rozwiązania - wiadomo, niebieski szafir bardziej rzuca się w oczy niż neutralny diament.
#bizuteria #rozowepaski #zareczyny
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
więc kto co lubi
a szafiry są śliczne, ten wzór co zamieściłeś również :)
jakiś argument, poza Twoją prywatną preferencją? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brat kupował swojej narzeczonej właśnie żłoty z szafirem i jubiler (bardzo słusznie) doradził diamenty dookoła, bo sam szafir wyglądał dość ciemno i smutno. Diamenty bardzo ładnie go rozświetliły. Poniżej zdjęcie pierścionka przyszłej bratowej.
@Andradite: @mar0uk: No to postanowione, najwyżej powie nie :D
Zaakceptował: xadereq}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: xadereq}
@nama:
twój chłopak się chyba obsra jak za to będzie płacił
https://youtu.be/N5kWu1ifBGU