Smutne. Wracasz po 3 miesiacach na tagi #bitcoin #kryptowaluty a tam zamiast sensownego contentu taki koleś wkleja infografikę z -111%, nawet nie wie czego to statystyka bo argument
A co, to moja strona?
Nie jest imho akceptowalnym wytłumaczeniem.
Bluzga po ludziach i jeszcze @pawlo74 go klepie po plecach w komentarzach. Serio? Nie spodziewałem sie tu merytorycznych fajerwerków ale procenty są teraz w podstawówce czy w liceach?
@martwy_kotek: Napisz, że sprzedałeś, to zobaczysz co będą Tobie wypisywać. Ja musiałem skasować wpis bo miałem powiadomienia co pare minut z śmiechami, bluzgami i szyderą ( ͡°͜ʖ͡°)
Trzeba robić wypad z wypoku bo tutaj są sami fanatycy, a osoby, które chcą same myśleć i nie iść ślepo za naszymi gUUUUru są Januszami biznesu.
@martwy_kotek: Nie no legitny procencik ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ I takie osoby mówią na tagu, że lecimy na 100k w tym roku a nie potrafią zweryfikować info grafiki
@niebieskispokojnykolorbeznerwow serio dostawałeś bluzgi? ludzie muszą być mocno u-----i w tym, ciekawe co się będzie działo jak btc pójdzie znacznie niżej. Nie mogę się doczekać :-)
Nie jest imho akceptowalnym wytłumaczeniem.
Bluzga po ludziach i jeszcze @pawlo74 go klepie po plecach w komentarzach. Serio? Nie spodziewałem sie tu merytorycznych fajerwerków ale procenty są teraz w podstawówce czy w liceach?
#rakcontent #quovadiswykopie #patotagi
Trzeba robić wypad z wypoku bo tutaj są sami fanatycy, a osoby, które chcą same myśleć i nie iść ślepo za naszymi gUUUUru są Januszami biznesu.
Takie komentarze miałem pod swoim wpisem.
I takie osoby mówią na tagu, że lecimy na 100k w tym roku a nie potrafią zweryfikować info grafiki