Aktywne Wpisy

szachmat1488 +62
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
źródło: 43e83cd3-25ed-4d74-b1ac-3a38cdc2f71c
Pobierz
HlHl +75
#polskiedrogi
Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przyczepność) ciągnie się za mną sznur aut, co chwila ktoś siedzi mi na dupie i jestem notorycznie wyprzedzany
Przecież to jest jakaś patologia
Jadę w takich warunkach 40 km/h ( a i tak czuje ze zrywa przyczepność) ciągnie się za mną sznur aut, co chwila ktoś siedzi mi na dupie i jestem notorycznie wyprzedzany
Przecież to jest jakaś patologia

Jeśli chodzi o zdarzenie, to nagle dostałem krwotoku z przełyku, okazało sie po pobycie w szpitalu, że mam jakieś nadżerki. Wcześniej się na to nie leczyłem. I stąd moje pytania:
1. Rozumiem, że we wniosku mam zaznaczyć powód pobytu w szpitalu jako chorobę, a nie nieszczęśliwy wypadek?
2. Mam również zawrzeć coś takiego jak "Dokumentacja medyczna sprzed zawaracia umowy ubezpieczenia lub adres placówki medycznej w której ubezpieczony był zarejestrowany i leczył się" O jaką dokumentacje chodzi? O wszystkie moje kartoteki na wszelkie choroby, nawet przeziębienie u rodzinne sprzed 10 lat? Czy wystarczy, jeśli tylko wpiszę adres i nazwę ośrodka zdrowia, w którym jestem zarejestrowany?
#pytanie #pytaniedoeksperta #ubezpieczenia #generali #prawo #pracbaza #szpital #medycyna
1. Choroba
2. Dokumentacja tylko do tego zdarzenia i informacja o placowce gdzie jestes zarejestrowany. Dopisz ze pierwszy raz miales objawy i wcześniej nie leczyles się.
@Andi128 to nie zalezy aż tak bardzo od towarzystwa a bardziej od pośrednika i wynegocjowanych warunków.
1. Choroba
2. Wystarczy, że podasz adres placówki Twojego lekarza rodzinnego a Generali same sobie tę dokumentację ściągnie. Chodzi o to, że trzeba potwierdzić, czy przed przystąpieniem do ubezpieczenia nie zdiagnozowano u Ciebie dolegliwości związanych z przełykiem. Twoje oświadczenie, że do tej pory się na to nie leczyłeś nie wystarczy. Konieczne jest przeanalizowanie pełnej historii choroby.