Aktywne Wpisy
Ataxia +715
hasek34 +12
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
1.Czy Gural pójdzie siedzieć? Pewnie nie, dadzą mu zawiasy, grzywnę, prace społeczne.
2. Czy to źle? Myślę, że nie. Powiedzmy sobie szczerze - więzienie zniszczyłoby mu pewnie życie, patrząc na to jak zachowywał się przy różnych kryzysach.
3. Youtube - etap zamknięty, #!$%@? już postrimuje. Podobnie na żywo - skazany na ostracyzm, wytykanie palcami, bluzgi, zero znajomych, laski. Myślę, że to w wielu aspektach jeszcze gorsze.
4. Czy uważam, że sobie na to zasłużył? Uważam, że powinien ponieść karę współmierną do czynów. Kara, konkretna, surowa, bez #!$%@?, ale na pewno nie złamanie życia młodemu gościowi.
5. Czy jest pedofilem? Nie wiem. Jest na pewno idiotą, ale takim #!$%@? typowym #!$%@? debilem, któremu #!$%@?ło kiedy tylko dostał trochę atencji, pieniędzy, sławy.
6. W szkole tyrany, brak znajomych, laski, #przegryw po prostu dostał to czego nigdy nie miał i myślał, że złapał Boga już prawie za udo.
7. Te teksty o starych na magazynie, wywyższanie się, gnojenie lasek - tu miałem największy ból dupy. Teraz poczuje jak to jest, szkoły nie ma, matury nie ma, niech #!$%@? na magazynie w UK.
Kara - tak, surowa, zadośćuczynienie dla tych, których skrzywdził. Na pewno jednak nie jestem za tym, żeby gnoić go do końca życia, to jest 21 czy tam 22 dzieciak.
Nie bronię go, nie uważam, że źle zrobiliśmy, cieszę się, że jest strim spadł z rowerka, że chcą mu wymierzyć karę, ale uważam, że jednak są jakieś granice. Niech chłopak odpokutuje, zadośćuczyni, przebrnie przez to co mu wymierzą. Na youtube już nie wróci, niech się zajmie normalną, uczciwą pracą i niech sobie żyje.
Pozdrawiam.
#gural #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Będzie może wypominana jako ciekawostka jak rurka w samolocie, #pdk i takie tam.