Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@hitherto: Czym się różni od innych tego typu wtyczek m.in od Autofill? W sumie mógłbym odpowiedzieć tylko, że jedną rzeczą bo uważam że jest ona mega ważna w takich apkach - wygodą. To jest jak Tinder dla tego typu wtyczek - 2 klikniecia i gotowe. W Autofillu musisz sporo poklikać żeby wygenerować ustawienia. Żeby je odczytać musisz pamiętać skróty dla poszczególnych profili. Tutaj masz 2 skróty klawiaturowe którymi zrobisz wszystko.
Ale wiem, że wygoda UI nie każdego przekonuje więc oto lista innych ulepszeń albo nowości:
- używanie na mobilnym firefoxie :)
- mam patent na formularze napisane w React.js (a w tym momencie to najpopularniejszy framework do apek webowych) - z tych innych co testowałem, żadna wtyczka tego nie robiła poprawnie - czasami wypełniają fizyczne pola na stronie ale po submicie szły dane które były oryginalnie wpisane
- wypełnianie skomplikowanych ajaxowych formów gdzie jedno pole triggeruje powstanie innego - tak jak na załączonym gifie z wyszukiwaniem samochodu. Podobnie, pozostałe wtyczki tego nie
  • Odpowiedz