Aktywne Wpisy
yawa +173
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
--------------------------------------
PRO:
-----------------------------
SEMI:
-------------------------------
AM:
---------------------------------
ROOKIE:
------------------
KICK ZA PING:
-----------------------------------------
Szczegóły TUTAJ
------------------------------------------
#acleague
. Wyjaśnij mi proszę co tutaj by było pobłażliwym traktowaniem
Jaka jest aktualna wersja PLP?
https://gfycat.com/RemarkableFarawayApisdorsatalaboriosa
Kontakt oczywiście spowodowany przeze mnie, ale nie miał związku z obroną przed Erusem. Tak jak widać na gifie, była walka z innym samochodem, dałem za wygraną na dystansie i chciałem poszerzyć tor jazdy, żeby się zmieścić w zakręcie bez zbyt