Aktywne Wpisy
Vladimis +135
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
patryk-kabacinski-1 +259
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
--------------------------------------
PRO:
-----------------------------
SEMI:
-------------------------------
AM:
---------------------------------
ROOKIE:
------------------
KICK ZA PING:
-----------------------------------------
Szczegóły TUTAJ
------------------------------------------
#acleague
DQ - dyskwalifikacja
2xO - dwa ostrzeżenia, cofnięcie o 8 miejsc w wynikach (2x4), jeśli nie ma miejsca to przechodzi na kolejny wyścig
tuspam - DQ zniesione
@cienki137: No od tego było R0 właśnie, żeby sprawdzić czy każdy jest przygotowany do sezonu i ma poprawne apki. Nie dostałem powiadomienia żadnego po R0 to myślałem, że wszystko mam w porządku.
poza tym było powtarzane miliard razy! I nie ma taryfy ulgowej, niech każdy czuje się współwinny tego, że
Jedyne co sobie przypominam na R0 to to, że apki chyba w ogóle nie były wymagane. Nie wiem, dla mnie jakoś logicznym było zassanie odpowiedniej wersji aplikacji przed wyścigiem. ¯\_(ツ)_/¯
@sumek182: prawdopodobnie błędna wersja
G---o prawda z tym trzymaniem się regulaminu. Sznikers podczas transmisji na żywo, gdy przygotowywał listy startowe chyba do road america, zapytany przez kogoś o kwestię
Już pisałem wcześniej, ale napiszę jeszcze raz. Aplikacje trzeba było pobrać: pTrackera i PLP. Miałem już je po zeszłym sezonie, myślałem, że kwestia zmienienia ilości warningów leży po stronie serwera, a nie klienta. Tak więc myślałem, że nie trzeba ich pobierać na nowo - mój błąd - biorę na klatę konsekwencję, ale nazywam tych co na to głosowali