Aktywne Wpisy
WielkiNos +185
Najważniejsza rzecz po zmianie władzy - lgbt w telewizji śniadaniowej z okazji 3 króli. Nareszcie. Wszyscy na to czekaliśmy.
#tvp #bekazlewactwa #bekazlgbt
#tvp #bekazlewactwa #bekazlgbt
Kopyto96 +167
Myślę, że spora część z was nie zdaje sobie sprawy, w jakiej dupie jest pokolenie 20 latkow pod katem stosunku zarobków do cen #nieruchomosci.
Pensja specjalisty w Polsce na stanowisku niekierowniczym często ma sufit 10k. I tak, wiem, na wykopie każdy 20k na łapę i IT, ale są też inne branże...Jeśli ktoś kilka lat temu zarabiał 6k, to dziś ile zarabia? Z 8k. A ile urósł ceny za JEDEN m2? Z
Pensja specjalisty w Polsce na stanowisku niekierowniczym często ma sufit 10k. I tak, wiem, na wykopie każdy 20k na łapę i IT, ale są też inne branże...Jeśli ktoś kilka lat temu zarabiał 6k, to dziś ile zarabia? Z 8k. A ile urósł ceny za JEDEN m2? Z
@m__b powinien zrobić wersję 21+ z jakąś weryfikacją trudną do obejścia, choćby wysłanie #pokazmorde z kartką z loginem, a w razie wątpliwości prośba o drugie zdjęcie z jakimś gestem. Opłata weryfikacyjna, żeby wypok nie musiał ponosić kosztów, mógłbym nawet adblocka wyłączyć, gdyby nie było rakowych reklam.
Oczywiście to utopia, bo wiem, że znaczną część shitposterów stanowią studenciaki, a nawet ludzie starsi, nie chcący się wyróżniać bądź gimbusiarskim shitpostingiem chcący przez chwilę poczuć się młodziej.
Tak powazniej: serio, nie da się chwilę zastanowić i napisać czegoś sensownego lub poświęcić chwilę na znalezienie i wrzucenie śmiesznego obrazka?
Niżej:
Wyżej:
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#wykop #mikroblog #nocnazmian #nieotakiemirkonicnierobilem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Antyfix: tak czy siak mogłabym wrzucać taki gównocontent bo spełniam twój super wymóg xD
@Zearel: Wylądowałabyś na czarnej u większości i straciła ochotę na pisanie sama z sobą lub innymi shitposterami, którzy też by siedzieli na czarnych.
@Antyfix: No raczej nie
Im więcej osób ma mnie na czarno tym lepiej. Nie każdy ma parcie na atencje i jak nie widzi 10 plusów w 5 minut to usuwa wpis. Im mniej osób przeczyta to co pisze tym lepiej, luźniej się na mirko czuje
@kiedys_bylem_fajny: I ograniczoną pojemność. Poza tym jak powrzucasz wszystkich guanoposterów na czarną to będziesz miał 1 wpis na 30 minut.
@Charczoncy_wuj: Miałem tu konto wiele lat temu. Usunąłem z powodów, które opisałem. Na dziennej można siedzieć na "moim wykopie" i czytać tylko obserwowane tagi, ale nocna z tym debilizmem, aby nie tagować nawet #gownopost, co jeszcze niedawno się robiło, to porażka.
@Antyfix: I co, jak rozumiem "gównoposterzy" mają zmienić teraz content bo ci się nie podoba ta? xd
Idź sobie na reddita i tam masz subreddity od shitpostingu jak i do rozmowy o fizyce kwantowej lub historii ugandy skoro
@Zearel: Nie widzisz nic pomiędzy? Nie lubię przeintelektualizowanych ludzi i filozofii klasycznej. Za to normalne #rozkminy, które niosą jakąś myśl, lubię poczytać.
Przykro słyszeć, że masz "ściekowe emocje". :(
Problemy z czytaniem? Zadałem tylko pytanie: PO CO? Nie mają nic do napisania to niech nie
Idź sobie na reddita, poczujesz się tam jak w domu. Nie będziesz widział shitpostu o ile go nie będziesz obserwował a ja nie będę musiała czytać żali, że mam zmienić content, bo nie masz czego czytać o 3 nad ranem na forum ze śmiesznymi obrazkami. win-win situation
@Zearel: Ale ty się o mnie nie martw, ja sobie radę dam. Poczarnolistuję chwilę największe raki i spadam w Usenet. Ty pewnie nawet nie wiesz co to jest i miałabyś problem ze skonfigurowaniem czytnika... :D
@Zearel: #qualitycontent, k...!