Wpis z mikrobloga

eeehhh załamuje mnie ta polska #!$%@? mentalność niektórych Polaków.
Jak wiecie Bayern niedługo urządza turniej piłkarski w Białymstoku, gdzie 14-16 letnich piłkarzy będą oglądać skauci Bayernu, a zwycięska drużyna w nagordę pojedzie do Monachium na tygodniowy obóz.
Świetna rzecz dla nastolatków, super przygoda, zasmakowanie ''dużej piłki'' no i nie ukrywajmy ogromna szansa, gdyż polski system szkolenia młodzieży leży i kwiczy, jeśli któremuś dzieciakowi udałoby się dostać do szkółki Bayernu to naprawdę czeka go świetna przyszłość.
A w komentarzach na facebooku festiwal #!$%@?:

HUR DUR niemcy dzieci kradnom

naziści wywożą polaków do niemiec

okradajom polske!!!

Pewnie jeszcze by się znalazły jakieś komentarze nawołujące, żeby Bayern wypłacił reparacje Polsce.

Jestem ciekaw czy ci ludzie byliby w stanie powtórzyć to samo w twarz takiemu dziecku który wygrał bilet na loterii:

no sorry pioter, ale #!$%@? się ty i twoje marzenia o zostaniu piłkarzem, masz siedzieć w Polsce i grać w Bykach Bździszewo, bo nie może być tak, żeby ktoś miał lepiej w życiu ode mnie. #!$%@?ć szwabów pewnie chcą cię germanizować i robią to tylko bo chcą cię wciągnąć do niemieckiej reprezentacji

#mecz #pilkanozna #reprezentacja #bekazpodludzi #patologia #patologiazewsi #niemcy
Pobierz vardum - eeehhh załamuje mnie ta polska #!$%@? mentalność niektórych Polaków. 
Jak w...
źródło: comment_UYYNo0oDKx5uHwLpMaLiCUPK8hnsx0FQ.jpg
  • 1