Aktywne Wpisy
Nie mogę uwierzyć, że ruchy antynatalistyczne na świecie są wciąż tak mało słyszalne i obecne. To jest absurd, że w czasach, kiedy tak głośno mówi się o dobru jednostki, jej prawach i wolności do samodecydowania, kiedy teoretycznie jest tak powszechne zrozumienie działania świata - wciąż dopuszcza się i, wręcz promuje, płodzenie nowych jednostek. David Benatar tak pięknie i klarownie tłumaczy jak to jest złe - to jest nieobalalne. To jest chore. Życie
Kielbasiarz +197
Obejrzalem wlasnie wywiad Mazurka z panią poślicą Anną Marią Żukowska.
Padlo pytanie od sluchacza, ktory przedstawil sie jako mlody wyborca Lewicy, co lewica ma do zaoferowania mlodym mezczyznom w kwestiach, w ktorych jawnie sa dyskryminowani, takich jak wyzszy wiek emerytalny czy obowiazkowa sluzba wojskowa.
Co na to odpowiedziala pani poślica Zukowska (przypomne, ze zostala mianowana szefowa klubu Lewicy, wiec to nie jest podrzedny posel)?
A no tak, ze w sumie w ogole
Padlo pytanie od sluchacza, ktory przedstawil sie jako mlody wyborca Lewicy, co lewica ma do zaoferowania mlodym mezczyznom w kwestiach, w ktorych jawnie sa dyskryminowani, takich jak wyzszy wiek emerytalny czy obowiazkowa sluzba wojskowa.
Co na to odpowiedziala pani poślica Zukowska (przypomne, ze zostala mianowana szefowa klubu Lewicy, wiec to nie jest podrzedny posel)?
A no tak, ze w sumie w ogole
Jest coś takiego jak #wykopfootballcup. Jest to turniej piłki kopanej w symulatorze piłki nożnej Pro Evolution Soccer. Polega to na tym, że tagi rozgrywają pomiędzy sobą mecze piłkarskie w PES 2015/2016 (obiema drużynami steruje AI).
Najsampierw potrzeba zebrać 23 użytkowników, którzy użyczą swoich nicków dla piłkarzy w zespole #chlopakizbarakow (mozna byc zapisanym jednoczesnie tylko w 4 druzynach). Potrzebny będzie menedżer (ktoś kto będzie ustalał taktykę i prowadził drużynę podczas meczu). Ja sam osobiście nie mogę, bo jestem już zapisany w drużynie # kononowicz. Także kto ma dużo wolnego czasu niech się zgłosi.
Gdy zgłosimy drożynę potrzeba będzie wybrać hymn ok 40 sekundowy, (odtwarzany na początku meczu) i goalhorn (muzyka odtwarzana po golu, 40s). Także trzeba będzie zrobić logo, dwie bandy reklamowe i oczywiście stroje (domowe, wyjazdowe oraz bramkarz). Tu akurat mogę pomóc ze wszystkim. Ktoś kto zna się na blenderze może zaprojektować chlora Laheyiego albo juliana z drinkiem.
Taki zacny tag jak ten potrzebuje reprezentacji w tym turnieju, także mam nadzieję, że pomożecie. To co, pomożecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czasu mamy do połowy kwietnia, ale jak wcześniej się wyrobimy, to będzie można rozgrywać mecze sparingowe.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
W razie czego można mnie dorzucić do składu xD
co do wyjazdówek, to z tego co wiem są czarne, z białymi napisami, wzór ten sam co domowe
@Tovarisch_Hardbassov: @Prokurator_Bluewaffles: o@johnkashtan:
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Prokurator_Bluewaffles: kurde faja, gdzie ja takiego tygrysa znajde?