Ogólnie to nie mam nic do tego #zakazhandlu Zakupy robiłem w sobotę lub niedzielę, a teraz pozostaje tylko sobota. Jest tylko mała niedogodność W poniedziałek jem na śniadanie stare bułki z soboty
@ameliniowyguzik: super postawa, zaraz zakażą gotówki, później zgromadzeń publicznych, wprowadzą godzinę policyjną, ale pamiętaj, to dla Twojego dobra!
Ogólnie to nie mam nic do tego #zakazhandlu @ameliniowyguzik: super postawa, zaraz zakażą gotówki, później zgromadzeń publicznych, wprowadzą godzinę policyjną, ale pamiętaj, to dla Twojego dobra!
@rzydoMasonerya: Akurat to PO dążyło do zakazu gotówki i zgromadzeń publicznych.
@desygnat: Szkoda że nie dba też o moje uzębienie Wizyta u stomatologa na NFZ za 2 miesiące( ͡°͜ʖ͡°) @Smash123: tyłek ruszam w poniedziałek o 1:00 czyli gdy 95% społeczeństwa przekręca się na drugi bok i twoja rada mnie nie urządza @rzydoMasonerya: nie dorabiaj chorych teorii @Mirekzkolega: Jest to jakieś rozwiązanie ( ͡°͜ʖ͡°) @benzdriver: To już
@rzydoMasonerya: Ale to wszystko co masz do powiedzenia? Wyśmiać i przypisać mi słowa, których nie powiedziałem? Jeśli tak to skończyłem dyskusję , z ignorantami rozmawiać nie zamierzam.
@ameliniowyguzik kup świeże wcześniej i zamroź . potem godzinę przed śniadaniem wyciągnij i tyle. można też na wieczór dzień wcześniej do lodówki . ja robie z chlebem tak cały czas i nawet skórka jest chrupiąca. ważne żeby szybko zamrozić po zakupie
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Zakupy robiłem w sobotę lub niedzielę, a teraz pozostaje tylko sobota.
Jest tylko mała niedogodność
W poniedziałek jem na śniadanie stare bułki z soboty
#przemyslenia #bekazpisu
@ameliniowyguzik: super postawa, zaraz zakażą gotówki, później zgromadzeń publicznych, wprowadzą godzinę policyjną, ale pamiętaj, to dla Twojego dobra!
@rzydoMasonerya: Akurat to PO dążyło do zakazu gotówki i zgromadzeń publicznych.
Szkoda że nie dba też o moje uzębienie
Wizyta u stomatologa na NFZ za 2 miesiące( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smash123: tyłek ruszam w poniedziałek o 1:00 czyli gdy 95% społeczeństwa przekręca się na drugi bok i twoja rada mnie nie urządza
@rzydoMasonerya: nie dorabiaj chorych teorii
@Mirekzkolega: Jest to jakieś rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@benzdriver:
To już
@Ganicjusz: BO ZA PEŁO. RZONT PIS TAKI WOLNOŚCIOWY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@benzdriver: jaki ? i jakie wino ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już mnie urząd skarbowy kontroluje za 2015rok (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mam ale one nie handlują