Aktywne Wpisy
mrocznegacie +312
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +107
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
#kryptowaluty #bitcoin #dascoin
Nie kryptowaluta tylko waluta i bazowanie na "zaufaniu", podczas gdy krypto powinno być systemem "trustless" (bez potrzeby ufania komuś).
Trudniej z takim Futrocoinem, bo ten ma swoje skopiowane repo Dasha i ładnie pozmieniane nazwy.
Ale gdy spojrzysz jak rozwija się ten projekt: https://github.com/futuro-coin/Futuro
to można zacząć się śmiać.
3 commity, wszystkie autora, wszystkie w master, a
@KolejnyWykopowyJanusz:
Ma 17 stron, chociaż rozpiętość robiona mocno na siłę :P
ja ogolnie mam kupionego dascoina ( licencja 500euro ) jakis rok temu kupiony. obecnie na porteflu wewnetrzym dascoina ( tak to sie chyba nazywa ) WebWallet mam ponad 2000 dascoinow ktorych cena w euro na dzien dzisiejszy to 0,50euro. jezeli chcialbym to sprzedac w chwili obecnej za wydane 500 euro wyciagam ponad 1000 euro. na temat plusow i minusow sie nie wypowiadam - kazdy indywidualnie za swoje inwestycje
na początku była ustalona centralnie chyba cena za licencję na wydobycie (czyli teoretycznie przekazujesz im kasę - oni za te pieniądze proces kopania krypto biora na siebie, nie np tak jak ludzie kopia koparkami czy jakkolwiek inaczej). Jest stronka dascoin Explorer tam jest niby na bieżąco cały proces wydobywania. 28 kwietnia tego roku ma być event gdzie wejście na 3 giełdy zewnętrzne.czekam - i jeżeli się to potwierdzi to