Siemka. Ogarnąłem w miare już HTML5, CSS, Bootstrap. Bardzo spodobała mi się ta strona http://www.andreadlabarile.it/. W jakiej technologi zostały na niej wykonane te przejścia na różne podstrony? #frontend #webdev #webdesign
@matixrr: Z tego co widzę to tutaj jest ze scrollem. Mi chodzi o to żeby po kliknięciu podstrony nie przeładowywała się strona tylko pokazywała na miejscu tamtej.
@matixrr: Chyba się nie rozumiemy. Na tej stronie, którą wysłałem wogóle nie ma możliwości scrollowania. Natomiast z tego co widzę przykłady to scrollmagic służy do triggerowania różnych rzeczy podczas scrollowania.
@Pajalockk: Uwierz, że naprawdę lepiej zrobisz ludzkości i sobie przy okazji, jeśli nie będziesz się zajmował takimi efekciarskimi, bezużytecznymi stronkami robionymi na akord.
@HAL__9000: Ponieważ? Wiesz czego dotyczy ta strona? Pewnie gdyby OP jej tutaj nie wrzucił nigdy byś się na niej nie znalazł, więc nie jesteś grupą docelową.
Zadzwoniłam do rodziny po x latach i poprosiłam o pomoc... I wracam na stare śmieci. Dajcie trochę plusów na otuchę bo czeka mnie zmiana całego życia i walka o dzieci. #smutek #zalesie #przegrywka
W jakiej technologi zostały na niej wykonane te przejścia na różne podstrony?
#frontend #webdev #webdesign
Komentarz usunięty przez moderatora
@HAL__9000: Ponieważ? Wiesz czego dotyczy ta strona? Pewnie gdyby OP jej tutaj nie wrzucił nigdy byś się na niej nie znalazł, więc nie jesteś grupą docelową.