Aktywne Wpisy
Gours +399
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +367
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
Dajcie przynajmniej trzy plusy by chirurg szczękowy nerwu nie uszkodził (jeden nie chciał się tego podjąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)). I jeszcze ten zagięty korzeń (╯︵╰,)
Dokładnie 3 godziny do zabiegu :(
#dentysta #zdrowie #gorzkiezale #zalesie
4 ósemki wyrwane w ciągu 2tygodni, 5lat noszenia aparatu, operacja progenii (żuchwa), wstawienie dwóch implantów.
Licytujemy sie dalej?
ps. mój lekko wystawał się zaczął się psuć... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wybaczcie, że wołam ale zrobię mały update dla ciekawych albo żeby się uśmiechnąć. Do tej chwili myślałem, że zejdę z bólu xD. Po nocach chodziłem po ścianach (musiałem włączyć combo paracetamol+ibuprom, które jedyne na mnie działało). No ale właśnie -
Komentarz usunięty przez autora
@FPNgda: Mi naprawdę musiał ostro rwać bo jednocześnie ze szczęką goi się rana na kąciku ust. Pod takim kątem musiał cążkami ciągnać mocno :D
@Przepiorek: Już mogę go spokojnie stosować by nic się nie stało? To zaraz podskoczę i kupię
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)