Wpis z mikrobloga

@emcter generalnie nic nie pomoże, u mnie tylko ketonal dawał radę ale to tylko na chwilę. Z tydzień będzie bolało jak #!$%@?, dasz radę (dwie ósemki podobne do Twoich wyrwałem, wiem co mówię). ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@tellet: Ja miałem dokładnie tak położone dwie ósemki. Znalezienie kogoś kto się tego podjął to już był problem a sam zabieg to był dramat.

ps. mój lekko wystawał się zaczął się psuć... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@GoplanaLodz: @Samol94: @Mogli: @Kefaveli: @tellet: @ciastko_z_kremem: @Onifai: @AdmiralNastuku: @sejwjor: @Przepiorek: @pieczarrra: @Piesu_: @FPNgda: @sajko: @schreder: @lekkodifens:

Wybaczcie, że wołam ale zrobię mały update dla ciekawych albo żeby się uśmiechnąć. Do tej chwili myślałem, że zejdę z bólu xD. Po nocach chodziłem po ścianach (musiałem włączyć combo paracetamol+ibuprom, które jedyne na mnie działało). No ale właśnie -
  • Odpowiedz
  • 0
@emcter no to wychodzi, że miałem farta, bo mnie po wzięciu tabletek nic nie bolało. Następnego dnia tylko czułem szczękę obolałą, a nie typowy ból. Teraz już jest normalnie ;)
  • Odpowiedz
@Piesu_: Na to liczę. Czuję ogromne szczęście bo sobie wynagrodze ten ból pierogami ʕʔ
@FPNgda: Mi naprawdę musiał ostro rwać bo jednocześnie ze szczęką goi się rana na kąciku ust. Pod takim kątem musiał cążkami ciągnać mocno :D
  • Odpowiedz
@emcter: Ważne że nerw cały. Co do bólu to miałem podobnie, tyle że bez rwania, a tam łatał górną piątkę. W związku z tym, że miejsce było dość ciężkie, to wsadził mi tą "rozpórkę" i to urządzenie do odsłaniania dziąsła. Ze znieczuleniem uszło, ale potem też bolał mnie dół- jakby mi wypełnienie źle dopasował, aż byłem drugi raz z tym samym. Owszem tam trochę poprawił, ale się okazało, że to po
  • Odpowiedz
@tellet: Mi wsadzał 3 razy to do rozpierania, piłował, dłutował, rozcinał lekko miejsce w około. Chyba wszystko co możliwe to miałem wtedy w buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Przepiorek: Już mogę go spokojnie stosować by nic się nie stało? To zaraz podskoczę i kupię
  • Odpowiedz