Wpis z mikrobloga

@emcter: Wskazania do stosowania płynu Eludril:
-Zapalenie dziąseł i choroby przyzębia
-Infekcje jamy ustnej, gardła, po protezowe odczyny zapalne
-Przed i po zabiegach chirurgicznych w gabinecie stomatologicznym (usuwanie złogów nazębnych, ekstrakcja zębów, wszczepianie implantów, chirurgiczne leczenia chorób przyzębia)

Możesz a nawet powinieneś już od pierwszego dnia stosować.
@Przepiorek: ciekawy ten płyn, daje to rade? ( ͡º ͜ʖ͡º) Ja zwykle płucze zęby wodą utlenioną (łyżka wody utlenionej na pół szklanki wody 'zwykłej'), staram się codziennie, a gdy wyrywałem swoje ósemki nawet kilka razy dziennie płukałem. Daje to rade polecam. No i tanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@emcter nie brzmi to dobrze, mi kazali przed i po zabiegu brac antybiotyk, który miał między innymi zmniejszyć ból. W połączeniu z ketonalem nic nie czułam po zabiegu. Może i w Twoim przypadku takie rozwiązanie powinno być zastosowane. :F
@Mogli Prawdopodobnie dlatego, że naprawdę grubo się działo i było bardzo problematyczne. No ale wydaje mi się, że spada bo JAKOŚ jeszcze daje radę cały dzień bez tabletki przeciwbólowej :).
W piątek zdjęcie szwów to zobaczy ale pod białym tym skrzepem już widzę przebijające się czerwone kolorki a to chyba dobrze znaczy ()