Gimbaza na Wykopie nie myśli. To dzieciaki zapatrzone w swoich idoli jak w bożków, biorące udział w dziecinnych wojenkach między streamerami i za wszelką cenę chcące "zniszczyć" swojego "wroga".
Zamiast konsekwentnie krytykować wszystkich patusów jak leci, stają po stronie jednego lub drugiego i przekrzykują się na korytarzach lub w internecie który z nich "jest lepszy". "Nasz Daniel", "nasz Rafonix", "nasz Boxdel" - idole nastolatków...
@vegeciak: ogarnij się w końcu. siedzisz na tagu 24/7 i krytykujesz wszystkich. nie masz wlasnego zycia? przeciez kazdy wie, ze to kwestia czasu i te patostrimy znikna z yt.
@Intheendz: 24/7? Zobacz moją aktywność na Wykopie. Napiszę kilka postów raz na pół dnia jeśli nie rzadziej.
A teraz porównaj to z parobkami tucznika jak @Eppis, @marcinek2111, @polaczyna czy cała reszta dzieciaków, którzy piszą swoje gównowpisy pochwalne pod adresem grubasa niemal non stop. Mam chociaż nadzieję, że nie robią tego "za frajer" i skąpy knur płaci im choćby te kilka złotych, żeby starczyło na drożdżówkę w sklepiku szkolnym.
@Eppis: Nic. Dorośniesz i sam zmądrzejesz (oby). A teraz poproś mamusię, żeby kupiła Ci chrupki na wieczorny strumyk Daniela.
Oglądanie, jak zgraja patusów siedzi bez celu na dupie, gapi się w ekran monitora i wyłudza hajs na łażenie po galeriach - rozrywka XXI wieku (╯°□°)╯︵┻━┻
@vegeciak: Przeglądnij moje wpisy zanim mnie nazwiesz czyimś parobkiem, bo nie wysłałem mu nawet złotówki. Mnie zwyczajnie śmieszy jak bardzo toczysz piane z ust i piszesz swoje gównowywody na 5 kartek A4. Tak bardzo nienawidzisz grubasa, razem ze swoimi kumplami @Neaopoliti i toporek jakiś tam, a oglądacie go nawet jak śpi i komentujecie na tagu po nocach i bojkotujecie aby nie wysyłać mu pieniędzy, mimo że wykopki juz od dawna tego
@Necron: ty to lepiej się nie udzielaj, bo jak widzisz zielone konto to potrafisz tylko napisać 'usuń konto'. @vegeciak przejrzałem twój profil, od 9 miesięcy wylaleś już 20 stron swoich wypocin ( nie licząc komentarzy, tylko wpisy) Głownie na temat magicala. Usuń konto i poszukaj przyjaciół, wyjdź do ludzi.
@vegeciak: Zapewniam Cię młody Człowieku że jestem starszy i mądrzejszy od Ciebie. Następnym razem gdy będzie próbował napisać jakąś anegdotę użyj mózgu i dobrze zinterpretuj moje wypowiedzi.
@Necron: mam tu konto 2letnie, niestety perm, korzystam z tora. Mozesz zgłaszać, nic to ci nie da. Prawo wypoku? chyba baranów takich jak Ty, można to porównać do "jupiterów" , masz mniej subów? jesteś nikim. Ogarnij, że niektóre zielonki są bardziej kumate, niż bordo - przykład Javorsky, jak się chwalił, że ma bordo? teraz nie ma nic. Ojej. Jakby teraz załozył konto. TO USUŃ KONTO BO JESTEŚ ZIELONKO
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Zamiast konsekwentnie krytykować wszystkich patusów jak leci, stają po stronie jednego lub drugiego i przekrzykują się na korytarzach lub w internecie który z nich "jest lepszy". "Nasz Daniel", "nasz Rafonix", "nasz Boxdel" - idole nastolatków...
#danielmagical
A teraz porównaj to z parobkami tucznika jak @Eppis, @marcinek2111, @polaczyna czy cała reszta dzieciaków, którzy piszą swoje gównowpisy pochwalne pod adresem grubasa niemal non stop. Mam chociaż nadzieję, że nie robią tego "za frajer" i skąpy knur płaci im choćby te kilka złotych, żeby starczyło na drożdżówkę w sklepiku szkolnym.
Oglądanie, jak zgraja patusów siedzi bez celu na dupie, gapi się w ekran monitora i wyłudza hajs na łażenie po galeriach - rozrywka XXI wieku (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@vegeciak przejrzałem twój profil, od 9 miesięcy wylaleś już 20 stron swoich wypocin ( nie licząc komentarzy, tylko wpisy) Głownie na temat magicala. Usuń konto i poszukaj przyjaciół, wyjdź do ludzi.
Ogarnij, że niektóre zielonki są bardziej kumate, niż bordo - przykład Javorsky, jak się chwalił, że ma bordo? teraz nie ma nic. Ojej. Jakby teraz załozył konto. TO USUŃ KONTO BO JESTEŚ ZIELONKO