Wpis z mikrobloga

@anonim1133: Nic mnie tak nie #!$%@? jak wszechobecne wciskanie wszedzie wideo, irytuje mnie jak mało co że musze słuchać przez 5 minut tekstu który przeczytałbym i przyswoił w ciągu 10 sekund. ja wiem że Według statystyk większośc polaków nie przeczytała w ciągu ostatniego roku ani jednej ksiażki i ogólnie analfabetyzm się szerzy, ale myślałem że na Wykopie jednak siedzi głównie ta bardziej "światła" część naszego społeczeństwa. Pomyliłem się :[
  • Odpowiedz
@Shaki: Ale weź pod uwagę, że w czas w którym Jędrek odpowie na pytanie, jest i tak krótszy niż: czas wymyślenia odpowiedzi + napisania komentarza (już samo to powinno być dłuższe) + czas przeczytania przez ciebie tego tekstu. Mi takie AMA chyba odpowiada, bo dotychczas musiałem po jakimś czasie niestety pasować, gdyż mój komputer nie radził sobie ze zbyt dużą liczbą komentarzy, a tak przynajmniej niczego nie przegapię.

A poza
  • Odpowiedz
@Shaki: AMA to bardziej jak rozmowa. Ja pytam, Jędrek odpowiada. Naturalniej wygląda przez wideło. Co innego, jakby Jędrek miał napisać artykuł, mogę czytać :)

Przyznaj się, masz #!$%@? neta i boisz się, że Ci nie pójdzie...
  • Odpowiedz
@voyageur: Mam świetnego neta, po prostu irytuje mnie siedzenie i oglądanie takich streamów, w pisanym AMA czytam odpowiedzi na te pytania które mnie ciekawią a inne ignoruje, w cholernym streamie muszę siedzieć kilka godzin żeby wyłapać 15-20 minut odpowiedzi na ciekawiące mnie kwestie.
  • Odpowiedz