Aktywne Wpisy

Bergi +210
Siema, prowadzę badania do pracy magisterskiej - dlatego potrzebuję waszych odpowiedzi.
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia
Więc robię #rozdajo na 100 PLN bliczkiem. Losowanie za tydzień jednej osoby z plusujących ten wpis + screen w komentarzu, że wypełniłeś/aś ankietę.
Ankieta krótka i mam nadzieję przyjemna - temat zakupu nowego telefonu i znajomości marki.
Link do ankiety:
https://forms.gle/xoKGTNtrFVV1Dpyg7
#ankieta #magisterka #studia

snorli12 +628
Kto od razu ODRYWA te nowe korki od butelek i kartonów z napojami daje plusa! Pokażmy, że nie godzimy się na te idiotyczne przepisy #uniaeuropejska #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #jedzzwykopem #pijzwykopem #niepopularnaopinia #ekologia
źródło: kto-to-k-wymysli%C5%82-v0-jal4mesv00rb1
Pobierz

Mireczki i MIrabeleczki mam zagwostke. Dawno dawno temu robilam prawo jazdy (lata 2010-2012 jak sie nie myle) tj. zrobilam kurs, badania lekarskie itd. i mialam 2 lub 3 podejscia do egzaminu, wiec word a wlasciwie wydzial komunikacji moje dokumenty z tamtych czasów ma tj. zdjecie i ten papier o odbytym (hyhy odbyt) kursie itd.
No i teraz chcialabym w koncu to prawko zrobic,(wykupic caly kurs) bo przepisy sie zaostrzaja wiec im szybciej tym lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i moje pytyanie jest takie: czy musze robic ten PKK i zawozic papiery do wydzialu komunikacji i odbywac ta cala papierkowa robote, czy "prawo nie dziala wstecz" i mnie to juz nie dotyczy?
No i wizyta w urzędzie w celu wyrobienia PKK obowiązkowa.
@D3nat: dokumentow chyba za mnie nie zawiezie do WK. co innego jakby w tym samym miejscu bylo chociaz to pewnie potrzebowaliby pelnomocnictwa ;p
@oldgamesfan: no tak ale nie wiem jak teraz, kiedys egzamin teoretyczny byl wazny 6 miesiecy
A no i kurs raczej też ma jakiś termin ważności, więc chyba wszystko od początku musisz, ale lepiej do nich zadzwoń.