Aktywne Wpisy
tesknilam_ +53
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
dlugiespanko +194
tak właściwie jak przejebią wybory to co powiedzą w telewizji xD? jak to może wyglądać? dadzą czarno biały ekran i smutny jarek powie że to koniec polski czy co?
#tvpiscodzienny #tvpis #bekazpisu
#tvpiscodzienny #tvpis #bekazpisu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jeszcze kilka godzin temu byłam dumna z tego, że to czwarty dzień bez alkoholu
Było, minęło - na pierwszą wiadomość "kupiłam szampana, wypijemy?" odpowiedziałam "nie, przecież umówiłyśmy się, że zero alkoholu do kwietnia". zostałam zapytana drugi, trzeci raz. Mówiłam nie. Uległam za czwartym razem. Miało być mało. Skończyło się jak zwykle, czyli pójściem do łóżka w "usypiającym" nastroju.
To co doskwierało mi przez ostatnie dni "niepicia" to brak snu. Jeśli już doświadczysz właściwości alkoholu przed snem i się do tego przyzwyczaisz, bardzo ciężko jest zasnąć na trzeźwo.
#alkoholizm
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
1. Unikać towarzystwa pijącego - Niestety, jak się wpakowałaś w chorobę to cierp.
2. Wstawać z nastawieniem "dzisiaj nie piję" a nie "nigdy już nie tknę alkoholu"
3. Pamiętać o zasadzie nr 1 i 2.
@zyxgl: może być też zupełnie odwrotnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak ktoś proponuje to mówisz grzecznie: nie dziękuję.
Jak ktoś nie rozumie i ponawia to mówisz: #!$%@? za drzwi.
Ja urwałem towarzystwo. Po co ktoś ma mnie ciągnąć za sobą.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}