Aktywne Wpisy
LatajacyAntek +495
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Goronco +242
7 lat temu zostałem niemal zmuszony do zostania chrzestnym. Szantaże, awantury rodzinne i ataki ze wszystkich stron, bo to przecież ja robię problem i odmawiam maluszkowi. Niestety, uciąłem się. A może i stety ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
Gówniarz to syn mojej ciotki, archetypu takiej która prosi o rozmowę z kierowbijien przy kasie. Nie wchodząc w szczegóły, jestem niemal pewny że już od jakiegoś czasu wylicza sobie ile zarabiam
jest może jakiś stolarz meblowy na pokładzie?
Potrzebuję kogoś kto wykona dwa kontenery takie pod biurko z kilkoma szufladami.
Wiem, że mogę se kupić, ale potrzebuję to o dość specyficznych wymiarach i po kilku dniach poszukiwań jeszcze nic pasującego nie znalazłem.
Chodzi o mniej więcej coś takiego, w kolorze białym: https://www.sfmeble.pl/product_picture/fit_in_1200x900/kontener-big-deal-czarny.jpg
#stolarstwo #stolarka #majsterkowanie #stolarz #meble
@robertx: Spoko, póki co poczekam, może jakiś mirek się tym zajmuje i chciałby coś zarobić. Jeśli nikt się nie znajdzie to będę szukał dalej :)
Mazury here.
Także, przykro mi. Ale w krakowie na pewno ktoś się znajdzie. Duże miasto więc stolarzy pewnie jak psów :)
A jak masz wkrętarkę i trochę chęci i nie masz dwóch lewych rąk to możesz sam zrobić. Można kupić gotowe, zaokleinowane formatki z nawierconymi otworami. ¯\_(ツ)_/¯