Wpis z mikrobloga

#google #chrome #macbook #osx
Mirki mam problem ktory doprowadza mnie do szewskej pasji, otoz po ostatniej reinstalacji systemu co musialem uczynic bo zapomnialem hasla ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam problem z chrome za cholere nie zapamiętuje wpisanych juz loginow i hasel do stron, na innych urzadzeniach jak jestem zalogowany na swoje konto google nie ma problemu google je ma i uzupelna bez problemowa. Natomiast ma macu za choler nie chce zatrybic, wszystko powlaczane jak należy cookie nie czyści no nic zupełnie nic nie jest ustawione jak byc nie powinno.
  • 6
@muak47: kilkukrotnie wyloguj się z konta google i zaloguj raz jeszcze. Za którymś razem synchronizacja zaskoczy, przynajmniej tak było u mnie. Nie wiem co zmieniło, że nagle przestało to płynnie działać, ale ja nie potrafię synchronizować zakładek między systemami bez wylogowania się. Uciążliwe bardzo, ale na razie nie znalazłem innego rozwiązania.
@feelbeats to może jeszcze znasz odpowiedź na jedno pytanie, co się dzieje ze cały czas mi przełącza z biurka 2 na biurko 1. Chcę popracować na 2 a on sam przesuwa po chwili na 1