Wpis z mikrobloga

Ktoś może mi powiedzieć jak dokładnie działa ta promocja "Stary na nowy" w Media Markt? Załóżmy, że chciałbym kupić sobie nowego laptopa. Widzę, że dzięki tej promocji cena obniżona jest z 6700 na 6200. Czytam regulamin i nie mogę znaleźć dokładnych informacji czy "stary" sprzęt musi spełniać jakieś wymagania, czy o co chodzi. Ktoś coś? Z góry dzięki za info :)

#laptopy #mediamarkt #pytanie trochę też #cebuladeals chyba
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hesus_ipanienko: Macbook pro z 2017, dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jako, że trzymają cenę to 500 szekli mniej to dobra promocja. Ale nie mogę znaleźć info co muszę im dać w zamian. Czy to po prostu taka nazwa promocji, czy faktycznie muszę im jakiś stary sprzęt zostawić.
  • Odpowiedz
@hesus_ipanienko: Ale co to za różnica co chcę kupić? Pytam o zasady promocji sklepu, a Ty mi tu oczywiście wyjeżdżać z jakimś p--------o "hurr durr tyle piniendzy w markecie?". Wiesz coś na temat tej promocji, czy nie wiesz?
  • Odpowiedz
@Klamkawpaski: Sobie przeklikałem zakup w sklepie internetowym i generalnie nigdzie nie ma żadnego info o zostawianiu czegoś. Jeśli tak faktycznie jest to jest to niezły cebuladeal na droższe sprzęty
  • Odpowiedz