Aktywne Wpisy

#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
źródło: 778b6d61fbd7490ea844cda6730403d6ab0c95b3b6e510a8e14676b365af81e3
Pobierz
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
źródło: IMG_20241007_122959_Easy-Resize.com
Pobierz

Ubisoft też nie zamierza wydawać zbyt wielu nowych gier w najbliższym czasie - bo albo planują długie wspieranie swoich gier i dodatki do nich albo wprost mówią że sequel będą produkować dwa lata. Kolejny Asasyn nie wyjdzie w tym roku bo ciągle będą wspierać Origins.
Moim zdaniem premiera 5 w 2019 staje się bardzo realna - Sony upycha kolejne Premiery w krótkim czasie i chyba robi to żeby wycisnąć maksimum z 50 mln sprzedanych konsol przed premierą 5.
#ps4
@The_Riddler: z drugiej strony - po co wydawać kolejną generację skoro w obecnej jest sporo sprzedanego sprzętu i lepiej kosić hajs na grach i mikropłatnościach? Ciekawe jak sprzedaż konsol będzie wyglądała w obecnym kwartale, pewnie znów od piernika ps4 zeszło z półek. Takiego ruchu bardziej spodziewałbym się po microsofcie i ich xklocku, bo muszą gonić konkurencję. To
@Farorz
Bo telewizory 4k mają coraz większy udział w rynku i lepiej zagospodarować to samemu niż oddać pole Microsoftowi? Sprzedaż XOX rośnie jak p------a a do 2020 70% w USA ma mieć 4k.
@The_Riddler: po to wydali ps4 pr0, na każdym kroku reklamują to jako konsola do rozgrywki w 4k. Co prawda gry są zazwyczaj w 1440p albo 1080p i rozciągane do 4k przez tzw. "checkerboarding", ale xbox one x ma bardzo niewiele gier, które chodzą w natywnym 4k, większośc działa na tej samej zasadzie
Microsoft ktory szykuje wielką ofensywne, stawia na exclusivy i wsteczną kompatybilność i ma najmocniejszą konsolę na rynku do tego EA Access i Xbox Game Pass wcale ale to wcale nie zaczyna odzyskiwać rynku. Jak myślisz, co wybierze Janusz z USA który pójdzie do sklepu?
Pewnie że Xboxa w zestawie z TV 4k.
@The_Riddler: gdzie ta jakość? Widziałem to w dwóch grach - assassins creed origins oraz nowy shadow of mordor gdzie są po prostu lepsze tekstury i... tyle. Obie konsole wciąż nie potrafią trzymać stabilnych trzydziestu klatek w takim shadow of mordor więc gdzie ten postęp? Zamiast iść w grafikę lepiej poszliby w 60 klatek we wszystkich grach, a nie tylko w wyścigach.
nowa generacja w 2019 to przypał straszny. co tam niby ma byc mocniejszego niz xbox one x (ktory kosztowal 500 dolarow i jest sprzedawany ze stratą btw)? i znowu ma byc dysk hdd? to pozdro z loadingami na takiej konsoli. taka konsola może bedzie w stanie ogarniac gry w jakosci xbox one x z 2x wiekszymi fpsami i to tyle, nie wiele wiecej. wiec postep w grafice to bedzie
Komentarz usunięty przez autora