Aktywne Wpisy
dom_perignon +526
Kadet20 +104
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
3.0l V6 biturbo 367KM
0-100km/h - 4,7s
Najtańsza C klasa oferowana w pakiecie AMG. Za podstawowe C43 AMG trzeba zapłacić 278 900 zł. Czyli jakieś 100k mniej niż C63 i 140k mniej niż najmocniejsze C63S.
W 2015 roku linia modeli 43 była nowością i zastąpiła przez chwilę oferowane 450 AMG. Na aktualnie odbywającym się Geneva Motor Show, została zaprezentowana odświeżona wersja. Zmiany dotyczą przodu auta głównie świateł i zderzaków, które upodobniają ten model do E klasy. Z tyłu auta pojawiają się nowe światłą i wyraźniej zakcentowane końcówki wydechu. Wygląda, że taki wydech będzie charakterystycznym featurem modeli z serii 43 i 53 AMG.
------------------------------------------------------------------------
#carpedia - czyli moje spoty z jakimś dodatkowym opisem <--- obserwuj/czarnolistuj
#ciekawostki #genevamotorshow
#carboners #carspotting #mercedes #amg #c43 #warszawa #w205 #v6
Komentarz usunięty przez autora
@superduck: Na tych oznaczeniach w Mercedesie spokojnie można pracę doktorską napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Totalna ciasnota w środku
- Wieśniacki wydech, który udaje przelotowy i "strzela" nawet przy dwóch kilometrach na godzinę (a kosztuje chyba ze 20 000 złotych dodatkowo).
- Subiektywnie to auto wcale nie jest szybkie (niby prędkość rośnie, a fun z tego żaden)
- Generalnie radość z jazdy tym samochodem jest żadna przez naszpikowanie systemami
- Ten
Najpierw były:
Mercedes-AMG GT
Mercedes-AMG GT S
Mercedes-AMG