Wpis z mikrobloga

@ulsterboy Pomorska/Wierzbowa jest w porządku, nie mam do nich zastrzeżeń, a wcześniej chodziłam na Składową i też polecam, jednak kilka ładnych lat mnie tam nie było, więc nie wiem jak jest teraz.
@ulsterboy: bardzo polecam Gabinet Weterynaryjny "Pod Złotym Psem", ul. Więckowskiego 25

Ja osobiście nie mam tam jakoś szczególnie blisko, ale przerobiłem z moim psem kilka różnych gabinetów (niestety sunią trochę chorowała) i od lat dojeżdżam właśnie tutaj. Może to miejsce nie wygląda szczególnie imponująco (gabinet jest w kamienicy, na tyłach sklepu zoologicznego), ale gość zna się na tym co robi i jest bardzo kompetentny — to jest najważniejsze, a u innych
@smitu: miałem foksteriera i był u nich leczony od zawsze i ogromnym plusem, czymś czego się nie spodziewaliśmy było to, że nie wzięli pieniędzy za operację psa i późniejsze niestety uśpienie. Pies miał nowotwór trzustki i nie było możliwości go uratowania. Do końca życia będę ich za to pamiętał, ale też nie byliśmy typowymi Januszami bo zostawiliśmy im pieniądze na leczenie psów ze schronisk co w sumie było równowartością leczenie naszego