Aktywne Wpisy
lunaexoriens +107
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +570
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
#hoffen #biedronka #agd
@k0j0tek: w końcu
@KorelacjaProkrastynacji: No właśnie, z tym, że ja szukam odkurzacza do maksymalnej kwoty 400 złotych :)
Patrzyłem na Roventę, która kosztowała 409 złotych w promocji Auchan.
https://www.amazon.de/dp/B01M69TH8V/ref=sxbs_sr_ss_b_2?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_p=1476102067&pd_rd_wg=GQnOM&pf_rd_r=HZA9N2S36JJ5DJQHKS2N&pf_rd_s=desktop-sx-bottom-slot&pf_rd_t=301&pd_rd_i=B01M69TH8V&pd_rd_w=8RFmC&pf_rd_i=dyson&pd_rd_r=16ccbcc3-9ec0-4dfb-9fdf-a73c972b8471&ie=UTF8&qid=1520242796&sr=2
Ogólnie podczas serwisowania tego odkurzaczy (miałem dwa razy, może ze trzy) właśnie spodobało mi się to, że tego typu modele są właśnie dosyć
Najlepiej z Amazon
Do tego sobie dokupić dodatkowe akcesoria (rury, aby móc używać ich jak odkurzacza) i za całość wtedy się zmieścisz w 250 euro. Jednak jak będziesz brać z
kupiłem taki za 80 dolców na banggood jako dodatkowy odkurzacz i jest całkiem spoko