Aktywne Wpisy
ash996 0
hej, jestem dziewczyną i zainteresowałam się waszym środowiskiem przez książkę herzyk i obserwowanie tego threadu, w przeszłości miałam okazję słuchać sporo contentu od healthygamergg na temat samotności mezczyzn i wyizolowania społecznego. zdaje sobie sprawe z tego, jak powierzchowne i interesowne relacje są dzisiaj i z tego powodu się zastanawiam - co moge zrobić jako osoba chcąca jakieś zmiany w tym kierunku? szczególnie jeśli chodzi o wasze środowisko. mam dość polaryzacji kobiet i
Tratak +3
Mamy tutaj kogoś z #psychologia co da podpowiedź jak walczyć ze swoim lenistwem? Naprawdę chciałbym zmienić coś w swoim życiu, ale ta "blokada" siedzi głęboko we mnie i nie potrafię jej złamać.
Zapewne ma to związek z tym, że jak człowiek osiągnie jakiś tam poziom komfortu to zostaje zaspokojona jego zewnętrzna homeostaza (xD?) i bardziej wymagających czynności czynności się nie podejmować - niepotrzebne zużywanie energii, unikanie ryzyka
Muszę przezwyciężyć moje bariery naturalne
Zapewne ma to związek z tym, że jak człowiek osiągnie jakiś tam poziom komfortu to zostaje zaspokojona jego zewnętrzna homeostaza (xD?) i bardziej wymagających czynności czynności się nie podejmować - niepotrzebne zużywanie energii, unikanie ryzyka
Muszę przezwyciężyć moje bariery naturalne
Za sprawą @levvvy i akcji #grajzwykopem, wracamy do wykopowych rozgrywek w klasycznego Unreal Tournament z 1999. Uchował się nasz serwer sprzed lat, tak więc mamy możliwość gry nie tylko na kultowym CTF-Face czy DM-Deck16, a również na jeszcze bardziej kultowym CTF-Mirkoblog oraz CTF-MaciejPsuje (mapki przygotowane przez @Muaarthinos).
Obecność jest obowiązkowa, za niestawiennictwo grozi srogi #!$%@? (za stawiennictwo w sumie też (✌ ゚ ∀ ゚)☞).
Tu macie info jak dołączyć: unreal.msurma.net
Tu macie Discorda gdzie możecie powyzywać: Klik, Discord
Chcesz być wołany na kolejne rozgrywki? Mirkolisty, klik
Zaczynamy dziś o 19:00
#gry #grajzwykopem #unreal #unrealtournament #staregry #retrogaming
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @surma @dex_ter @ami1410 @whitewolfik @ImMowingTheAirRandy @Eco999 @Bladi89 @Drzemka_w_cieniu_drzew @ellbbr @filoop @tacens @Muaarthinos @mroczne_knowania @KrakowiaczekMaly @verso @Warwick @januszowiebiznesu @BaKuMMz @aktywny_obserwator @riizzlaa @kr10n1 @tu_wstaw_login @redou @GGrindzior @SzalonyStulejarz @DubStep_Gun @Domas3 @KotekMasa @Buniu @Landmark @rupertoss @Gohanek @xeperek @crushyna @vanity @Mysichwost @ozymandiasz @Madin5 @orlando74 @herrgeneral @NaNiczymSieNieZnam @abiT @
Komentarz usunięty przez autora
@GGrindzior: to "surma jest mniejszy niż 3" oznacza że będziesz? :D
Komentarz usunięty przez moderatora