Aktywne Wpisy

stormi +16
w ogole jak czujecie sie z tym, ze moze i znajdziecie sobie dziewczyne ale nie ma ani 1% szans, ze bedzie tak piekna jak ja?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Yuri_Yslin +44
Dopiero co zrezygnowałem z zakupu u tego dewelopera (kolega w temacie napisał, że to Victoria Dom, a wykonywał "słynny" Łucz-bud).
Zabrakło najważniejszego tagu - #nieruchomosci
moim zdaniem takie pęknięcia na ścianie nośnej na PARTERZE to już powód do poważnego niepokoju. Na to naciska ile, kilkanaście ton na m^2 z górnych pięter?
Victoria niby nie używa już Łucz-buda do budowy, no ale.. to nie pierwsza fuszerka tego wykonawcy. I trochę gorąco by mi
Zabrakło najważniejszego tagu - #nieruchomosci
moim zdaniem takie pęknięcia na ścianie nośnej na PARTERZE to już powód do poważnego niepokoju. Na to naciska ile, kilkanaście ton na m^2 z górnych pięter?
Victoria niby nie używa już Łucz-buda do budowy, no ale.. to nie pierwsza fuszerka tego wykonawcy. I trochę gorąco by mi
źródło: 16750a9a1b0efcb521f4fbb4ad612f2138d5432dc8346e23b6b32be1c8a27198
Pobierz

Lamerzy z #pysznepl @pysznepl akceptują Bitcoin jedynie poprzez BitPay który nie dość że jest prowadzony przez Vera, to po pierwsze nie działa z większością portfeli bo wprowadzili ten nowy mechanizm że zamiast adresy Bitcoin kod QR zawiera adres HTTP i musisz łączyć się nim do bitpay.
Weźcie się ogarnijcie i przyjmujcie normalnie BTC lub jakiegoś normalnego operatora weźcie.
- podajesz swój adres
- posyłam tam cenę zamówienia + 10 złotych przeliczone na BTC po kursie z http://bitmarket.pl/
- zamawiasz mi płacąc przez konto bankowe lub coś
tylko stali normalni bywalcy, z RiGCZ, oczywiście. @pawlo74 ? @fervi ? @Marcinowy ?
Za jakiś czas spłyną pieniądze fiat to będzie na życie. (a reszta hop w BTC ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Ja kupuję na dołkach. A fiat normalnie bym miał odłożony "do 1szego", lecz się mi przedłuża pewna inna (nie cryptocoin) inwestycja.
Zresztą. Kupowanie przez BTC dużo fajniejsze. Gdyby pyszne.pl nie było tak słabe w tej kwestii, to było by najwygodniejszą metodą. Ale, może się poprawią.
p.s. i nie "proszę", tylko oferuję na wolnym rynku. Następnym razem chyba dam +20 zł, skoro tak
na dziś już nie aktualne. załatwiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie w przyszłości ponownie, skoro pyszne.pl nie chce brać większej ilości pieniędzy to trzeba dać innym zarobić (a w ogóle na przyszłość poszukać sklepów poza pyszne.pl - po co mają jeszcze swoją prowizję od ogłoszenia brać?)
@pysznepl